İnternet & Teknoloji Twitterda size laf yapmaya çalışanlar olmuş muydu ? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Pembelinin biri beni kastederek laf yapmaya çalışmıştı bin küsür beğeni almışti 😂 Yorum atanlar filan olmuştu uzamisti #prenslesosyalmedya Güncellemeler+1 yıl #prenslesosyalmedya Güncellemeler+1 yıl Bu olaydan sonra daha bilinen bir hesap olmustum kız fenomen gibi bir şeydi zaten bilinen bir hesaptım 😂 Twitterda size laf yapmaya çalışanlar olmuş muydu ? Cevapla Twitter Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Yok varsa da ben bilmiyorum 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun djfh Yorumla
Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Twitter kullanmıyorum 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla Missgirlnil +1 yıl 😏😏Yalan demem Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bir ara ful trollerle kavga ediyordum 1 21 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Onlarla kavga edip kazanmak zordur :D Bu resmi mi kullanıyorsun 😂 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Hayır fotoğrafsızdım hatta beni erkek sanıyorlardı hahaha Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Afroditsi miydin gene :D Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Afrodit diye nick koysam beni erkek mi sanarlardıı senceee😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belli olmaz ki :D sonuçta twitter... Kaç takipçin vardı Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Takipçim falan yoktu anonim sövüyordum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen önceden daha sakindin kız fjfh benim 3000 kusur vardı daha da artardi da işte :D Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Evet eski nicklerimdeki görüşlere baktım ne kadar sakin biriymişim 😑 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin çok var değil mi 😂 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Ne çok var Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hesap olarak hani 😂 hem Ramazan geliyor belki daha da sakinleşirsin :)) Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Hee 500tane hesabım vardı , artık sık sövmüyorum ya Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin üslubun şey gibi zaten düz söylesen de olur 😂 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Neyy gibi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Laf sokar gibi :D Yorumla -Afroditimsi +1 yıl İstemsiz öyle 😑 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl normalde de böyle misin 😂 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Biraz Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Sesim döver gibi ama Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kalın mi çıkar sesin :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız mavili olmuşsun 😂 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Of sen hala burada mısın 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen niye buradasın? 😂 Veya bu soru neden :D Yorumla sadecekimmm +1 yıl Sen niye burdasın Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bunu sorma sebebin ne :D veya sen başka bir yerde miydin? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın ve mavili olmuşsun kız xjfn Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yiok linç yemedim hiç 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benimkisi de değildi ki zaten ama beğeni çoktu djfj Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Twitterini ver bakem😂😂 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Napcan gizli pembeli bu arada mavili olmuşsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl özelden yazıyorum bebiş 🤣🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Baktım canım 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yok varsa da ben bilmiyorum
Diyosun djfh
Twitter kullanmıyorum
Diyosun 😂
😏😏Yalan demem
Kız 😂😂
Bir ara ful trollerle kavga ediyordum
Onlarla kavga edip kazanmak zordur :D Bu resmi mi kullanıyorsun 😂
Hayır fotoğrafsızdım hatta beni erkek sanıyorlardı hahaha
Afroditsi miydin gene :D
Afrodit diye nick koysam beni erkek mi sanarlardıı senceee😒
Belli olmaz ki :D sonuçta twitter... Kaç takipçin vardı
Takipçim falan yoktu anonim sövüyordum
Sen önceden daha sakindin kız fjfh benim 3000 kusur vardı daha da artardi da işte :D
Evet eski nicklerimdeki görüşlere baktım ne kadar sakin biriymişim 😑
Senin çok var değil mi 😂
Ne çok var
Hesap olarak hani 😂 hem Ramazan geliyor belki daha da sakinleşirsin :))
Hee 500tane hesabım vardı , artık sık sövmüyorum ya
Senin üslubun şey gibi zaten düz söylesen de olur 😂
Neyy gibi
Laf sokar gibi :D
İstemsiz öyle 😑
normalde de böyle misin 😂
Biraz
Sesim döver gibi ama
Kalın mi çıkar sesin :))
Kız mavili olmuşsun 😂
Of sen hala burada mısın
Sen niye buradasın? 😂 Veya bu soru neden :D
Sen niye burdasın
Bunu sorma sebebin ne :D veya sen başka bir yerde miydin?
Eksi almışsın ve mavili olmuşsun kız xjfn
Yiok linç yemedim hiç
Benimkisi de değildi ki zaten ama beğeni çoktu djfj
Twitterini ver bakem😂😂
Napcan gizli pembeli bu arada mavili olmuşsun 😂
özelden yazıyorum bebiş 🤣🤣
Baktım canım 😂