İnternet & Teknoloji Twitterda hakkınızda yazdılar mi hiç? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Takiplestigim bir bayan üstü kapalı beni ima etmişti çapkın diye fena şeyler demişti bin küsür beğeni almıştı 😂 bu tarz mecralarda neler yaşadınız? #prensmecrası Güncellemeler+1 yıl 😂😂 Twitterda hakkınızda yazdılar mi hiç? Cevapla Twitter Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl hayır twitter çok kullanmıyorum kim yazmışsa anlını çatından öpesim var çook haklı çapkınsın 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bin küsür beğeni aldı bir de ama fhf Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl nayn ve de haklı imiş 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bin küsür beğeni alarak da mı fjv Yorumla xbutterfly +1 yıl çapkın diyerek Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen de hemen şey yap fjg Yorumla xbutterfly +1 yıl kaçar mı benden ahahhs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seninki de soru fjv Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadınlar hissederse doğrudur 1 14 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen ne hissettin gjgj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çakal olduğunu 😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Aynı gizli bu fjgj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız bile haklı ve bende hislerimde yanılmam hemen anlarım 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondan mı elestiriyosun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklıyım çünkü🤷🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Laflara bak 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Laflarım gayet mantıklı😎 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya tabi gjgj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşine gelmiyo tabi😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nedenmis o gjg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedenini sen daha iyi bilirsin 🤷🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet biliyorum zaten. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl hayır prens bey 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl hmhmmm kullanmıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondandır fhf Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl kim beni napsın amaaaann Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye ki gjgj Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yoğoo 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seni yazıp napsinlar ki fjg Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hiç yazılmadı 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seni ne yazacaklar ya fjg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
hayır twitter çok kullanmıyorum
kim yazmışsa anlını çatından öpesim var çook haklı çapkınsın
Bin küsür beğeni aldı bir de ama fhf
nayn ve de haklı imiş
Bin küsür beğeni alarak da mı fjv
çapkın diyerek
Sen de hemen şey yap fjg
kaçar mı benden ahahhs
Seninki de soru fjv