İnternet & Teknoloji Sevgilisi varken başkasının storysine alev atmak aldatmaya girer mi 🤔? dersmiçalışsan Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben aldatma olarak görüyom doğrusu Güncellemeler+1 yıl 3 fava koşar kız arkadaşına yetiştiririm asdjdkks Sevgilisi varken başkasının storysine alev atmak aldatmaya girer mi 🤔? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aldatma olmasa da aldatma potansiyeli taşıyor demektir. 0 2 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Hafiften aldatmaya da girer be ucundan Yorumla Sinyal_Yok +1 yıl Aldatmış olmaz ama aldatma potansiyeli taşır. Aldatmak demek eyleme geçmek demektir. Alev atıyor oluşu onun içindeki abazan duygudan doğan bir şeydir. Yorumla
nedenlazım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Evet girer ben sadece sevdiğim kişiye alev atarım 0 8 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Dimi bence de öyle olmalı Yorumla nedenlazım +1 yıl Dünyanın en güzel kızı zaten sevgilisi olmalı o saatten sonra Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Tamam yeter beni umutlandırma ilişkilere karşı Yorumla nedenlazım +1 yıl S. et böyle bişey olmuyor maalesef umutlanma yani Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Harika ashdjs ben yeni ayrıldım zaten yorgunum daha Yorumla nedenlazım +1 yıl Aman yenisine başliyim deme 😂 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Pek niyetim yok şuanlık zaten Yorumla nedenlazım +1 yıl İyi iyi böyle devam 😂 Yorumla
muratkksy01 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl kız ise ve kanka kardeş kuzen falan değilse girer 0 6 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Erkek atıyorsa hep erkekler atıyor çünkü Yorumla muratkksy01 +1 yıl kanka erkek kıza atıyosa manasında dedim Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl He kızsa deyince ben atanı kız kastediyorsun sandıydım Yorumla muratkksy01 +1 yıl önemli değil baboli Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl İyi geceler babe Yorumla muratkksy01 +1 yıl sizde baboli Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl sen mi attın 0 2 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Özne önemsiz Yorumla axiakrep +1 yıl en önemlisi Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Kibrit misin sen... 0 4 Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Öyle miyim Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Atma alev Yorumla dersmiçalışsan +1 yıl Ben değil be dur ashdjdks Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Ben mi atayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aldatma olmasa da aldatma potansiyeli taşıyor demektir.
Hafiften aldatmaya da girer be ucundan
Aldatmış olmaz ama aldatma potansiyeli taşır. Aldatmak demek eyleme geçmek demektir. Alev atıyor oluşu onun içindeki abazan duygudan doğan bir şeydir.
Evet girer ben sadece sevdiğim kişiye alev atarım
Dimi bence de öyle olmalı
Dünyanın en güzel kızı zaten sevgilisi olmalı o saatten sonra
Tamam yeter beni umutlandırma ilişkilere karşı
S. et böyle bişey olmuyor maalesef umutlanma yani
Harika ashdjs ben yeni ayrıldım zaten yorgunum daha
Aman yenisine başliyim deme 😂
Pek niyetim yok şuanlık zaten
İyi iyi böyle devam 😂
kız ise ve kanka kardeş kuzen falan değilse girer
Erkek atıyorsa hep erkekler atıyor çünkü
kanka erkek kıza atıyosa manasında dedim