Ne tepki verirdiniz acaba cok merak ediyorum
Dip not: g*y degilim
Dip not: g*y degilim
Beni kimle aldattığı önemli değil, önemli olan aldatmış olması.. Benim için sadakat kırmızı çizgidir. Beni kiminle aldattığından bağımsız olarak, aradaki o güven bağı koptuğu an ilişkiyi bitirirdim. Geriye dönüp bakmaz, kendi yoluma odaklanırdım.
Yani beni "kadın/erkek" olarak kimle aldattığı pek bağlamıyor.
Affetmem diye düşünüyorum, kadınla aldatsa yani karşı cinsle aldatsa en azından onu erkek olarak görmeye devam ederim lakin kendi hemcinsiyle aldatınca onu erkek olarak göremem, erkeksi gelmez bana.
Sknti gardasim ya
Sevgilinin seni hemcinsiyle aldatması da sonuçta aldatma, orası net 😅 Cinsiyetin bir önemi yok, güven gittiyse bitmiştir. Şok olurdum, kırılırdım, sonra da ilişkiyi bitirirdim. Çünkü “yetersiz miyim?” hissi çok fena yaralar 💔
Sen böyle bir şey yaşasan konuşup anlamaya mı çalışırsın, yoksa direkt biter mi senin için? 🧐
Cevap
11Cevap
Sıfatına kusarım, inim inim inletir rezil ederim 😒
Ayrılırım yapacak bir şey yok bunun cinsiyeti olmaz aldatma aldatmadır
"Çağır onu, ne yapıyorsanız gözümün önünde yapın" derim sjsjsl
ayrılırım direk.
O daha kötü 😂 ya ne bileyim rezil falan etmem de böyle bir yonelimi varsa benimle niye sevgili oldun diye bir sorgulayıp ayrılırım
Tepki de veremezdim bir süre şok yaşardım. Aladattığına mı yanayım erkekle aldattığına mı yanayım kombo resmen
Sadece şaşırırdım ve beni bir kızla aldatmadığı için sevinirdim kendimi yetersiz hissetmemiş olurdum 😅
Tercihi farklıymış der giderim yani çok takılmam
İki tane sevgilim oluyor işte daha ne abi ASMŞLCŞDASMDŞSACLK
Zoruma gitmezdi ya ama nasıl bir konumda aldattığına göre de değişir yani 😂
kadınla aldatsa yine beni sevmiş olma ihtimali olur bi yerlerde ama erkekle aldatıyosa büyük ihtimal beni kullanmıştır x2 ihanet aq
Düşüncesi bile korkunç, homofobik biri değilim tabii ki de böyle bir şey büyük bir yıkım olur. 🤭
öğğğ olurum onla geçirdiğim her an için kusasım gelir
Uyudun mu @Asddfhshjsjks
Pardon?
Bi şey sorsam
Niye hemcinsi insan değil mi farkı yok aynı halt
Üzerine kusurım
*Kusarım
Şöyle abuk isimler takma hakkını kim verdi sana? Babanın kızı değilim şaka dâhi olsa hoşlanmam
Gy konuşma
Aldattığı karıya bağlı
Dipnot eklemen ii olmus 😅👍🏻
O Ospuyu Elimden Kimse Alamazdı Gebertirdim Onu
Alakası Yok
Sadece Kendini Benimle Aldatabilir Oda Benim Zaten Başkası Olamaz Asla İzin Vermem
Hiç bir şey hissetmem bı midem bulanır o kadar
ihanetin asla cinsiyeti olmaz
Soğurum ayrılırım
üzülürüm
Bi o kalmıştı zaten
Soğurum ben
İfşa ederdim.
Ayip.
hayır yine beni aldatmış oluyor
Sorun değil
tepki vermezdim
Çok üzülürdüm ya slsmdpsmc