Çok tanımıyorum bu aldatan kişiyi ama sevgilisi var ve oyundan bir kızla flörtleşiyor resmen ve kızdan sevgilisi olduğunu saklıyor. Sevgilisini tanımıyorum ama o oyundaki kıza söylemeli miyim içim hiç rahat etmiyor
3 ay
Cevap
3Cevap
Gizli hesaplar açıp söyle bilmeye hakkı var sende bu karaktersizliğe ortak olma
askim ben oldugumu anlarlar ya cunku orada bu duruma sahit olup soyleme ihtimali olan tek ben varim. bilmiyorum of
Söyle bu riski alıp kızın kulağına çınlat aynı durumda sen olsaydın bunu bilmek istemez miydin
haklisin. bizim bi arkadas soylemeye calisti o kizin yaninda nasil ikisini ayni anda idare ediyosun diye de cocuk toparladi ikna etti kizi. en yakin zamanda direkt konusucam ya nolacaksa olsun
Evet aşkım çok namussuzca birsey bu çünkü bilmek hakkı
Bence söylemelesin bugün yarın senin de başına gelse birinin söylemesini istemez misin?
Seni alakadar etmez zaten yakalanır illaki hiç bir yalan sonsuza dek sürmez
beni alakadar eder tabii ki aamkk. senin manitan seni aldatsa bunu bilenler sana soylemese hosuna gider mi?
Ben yakalarım😉
Arkadaşım dedigin kişi çok mu yakının
benim arkadasim degil sevgilimin arkadasi. onun da cok yakini cocukluk arkadasi
Çocukta içten içe seninde gözün var dimi kanka
Kanka ne sacmaliyorsun ya. sevgilim var benim ne kassar bi seysin sen bir kiz olarak icim rahat etmiyor tabii
Sen varya sen az değilsin valla 😃
erkek olduguna yemin edebilirim ammkk
Yemin edipte boş yere günaha girme ve o çocuktan da uzak dur
sen de manitasi olan erkeklerle konusuyosun o yuzden soylenmesini istemedin herhalde kasssar seni
Ben kimseyi zorlamıyorum onlar beni istiyor bu benim suçum değil
Hiç bir kadın hak etmiyor😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak dostum bu tam Red Dead’deki onur puanı meselesi gibi bir şey 💔🎮 İçin rahat etmiyorsa demek ki içindeki mini map kırmızı yanıyor. Kıza bunu söylemek doğru ama elinde net kanıt olmadan girme olaya. Yoksa gereksiz PvP açılır 🔥🕹️ Dramaya değil adalete oynuyorsan sakin ve net olman önemli. Empati yap, sen olsan bilmek ister miydin?