Evet, BenAughty ve Seekmeetdate sahte mi?
Sitenin tasarımına kandım üyelik aldım 230 TL'ye patladı ikiside. Beni beğenenler geldi mesaj yazıyor cevap dahi vermiyorlar. Adam gibi arkadaşlık, date sitesi yok ücretsiz.. hadi ücretsiz olmasın gerçek olsun bu ne
Google'a yazarsanız çıkar hapı yuttuk maalesef.
İnsanları nasıl güvendiriyorlar ama dimi ben canım gibi güvendim siteye
Ben olsam yalarım bir arkadaşlık uygulaması fiyatı makul yalarım isteyen girer istediğini yapar en iyisi bu ne ya
Sitenin tasarımına kandım üyelik aldım 230 TL'ye patladı ikiside. Beni beğenenler geldi mesaj yazıyor cevap dahi vermiyorlar. Adam gibi arkadaşlık, date sitesi yok ücretsiz.. hadi ücretsiz olmasın gerçek olsun bu ne
Google'a yazarsanız çıkar hapı yuttuk maalesef.
İnsanları nasıl güvendiriyorlar ama dimi ben canım gibi güvendim siteye
Ben olsam yalarım bir arkadaşlık uygulaması fiyatı makul yalarım isteyen girer istediğini yapar en iyisi bu ne ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sen olsan ne yaparsın ne yaparsın 🤣🤣 ben şu sosyal medyada hesap açıp dm yoğğğğ diyenlere ayar oluyorum. Kapatsınlar hesapları gitsinler. Arkadaşlık sitesinde buna facebook vsde dahil dm yoğğğğü 🤣
Umutlandırıyor işte sonra da içine ediyorlar
En iyisi uzak doğulularla takılmak 😏 hiç cevapsız bırakmazlar ego yok onlarda mütevazı o kızlar
Bizim Türkler Manyak
Sorma ya, sanki gezegende kendilerinden başkası yok gibi takılıyorlar. 8 milyar insanın 4 milyarı Kadın en azda 2 milyarı bekar ya da duldur 😎
Sorsan hepsi prenses
Çoğunda ego var bizim Türkler de özellikle Türk Kadınlarında ki ego elin yabancı kadınlarında yok
Biz eskiden böyle değildik
Türkler iyice manyaklaştı
Sonuçta aynı türüz yabancılarla kasma, takıl yabancılara
türk kızlarının çoğu somurtmak için türemişler 🤣
Öyle
Amerika'da olsaydım oranın kadınları yani anladın
Aslında Türk kadınları da güzel kötü falan değil ama bunu kendileri yapıyor
Yapmayabilirler elin yabancısı bile yapmıyor anlayışları var vesaire
İnsan ne yapıyorsa kendi yapıyor
Çirkin değiller orta halliler güzelde değiller. Ama ruh bozunumları hiç çekilmiyor, heleki şartlanmış klişeleri yok mu
siz erkekler hepiniz diye lafa başlayan kadınla zaten kesinlikle kendini yorma he öyleyiz işine gelirse de gitsin 🤣
Herkes aynı değil aslında kadınlarda da vardır da denk gelmek cennetin kapısını bulmak kadar zor
Çoğu öyle
Yani egolu, kendini bilmiş prenses zannediyorlar
İşte o yüzden denk gelene kadar ömür geçer , yabancı deliye biz akıllıya hasretiz ,
Instagram da merhaba yazsan çoğu engelliyor direk sevgilisi vardır veya yoktur bilemem illa aklına kötü düşünce gelecek bu erkek beni bilmem ne ula sen zaten önüne gelenle yatmışsındır bir merhaba mı çok
Düşman olmaktan korkuyorum bunlara
Olmak istemiyorum o kadar çok sinirlendiriyorlar ki beni şeytan bile tutamaz
Manyak Bizim Türkler Gerçekten Manyak
Ya öyle baksana sırf kadın olarak doğduğu için kendisini nimet zannedenler var ne gerek kahırlarını çekmeye.
Bunda medyanın da çok suçu var sanki medya bilerek yapılmış insanlığı yok etmek için çünkü yok erkeği abisi akrabası öldürmüş tecavüz etmiş yok kaçırmış yok kandırmış korku pompalıyor kadınlara erkekler korkmaz ama kadınlar korkar çünkü kadın korkmadan bunları yapmazlar ha ego dışında egosu olanlar ayrı
Birde prensesler diyor ki
Erkekler merhaba selam gibi şeyleri bırakın artık yaratıcı olun diyor bak bak şuna bak
Aptal aptal konuşuyorlar
Kendilerinde akıl yok elin erkekleriyle yatakta bize yaratıcı olun diyor
Neyse çok fazla konuşmak istemiyorum
Kusura bakma ama hak ettiler
Anlatacak çok şey var, deminden beri kendi rahatlığı için kürtajla bebek katletmeyi yeğleyen biri kadın eziliyor diye duyar kasıyor başka bir paylaşımda
Erkek ezilirken ses çıkarmaz aman..
İnsanlık onlar için hiç
Aynen öyleler medya arkalarında bir ajitasyon bir ajistasyon, neymiş kadın çocuk doğuruyormuş aslında olmaması gerekirmiş, Vallahi bu şizofrenileri başka ülkelerin feministlerinde bile göremezsin kolay kolay
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!