İnternet & Teknoloji Evinizde kaç tane bilgisayar veya laptop var? BenmNeyim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evinizde kaç tane bilgisayar, laptop veya PC var? Hiç yok. 1 tane var 2 tane var 3 tane var 4 veya daha fazla. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Hic yok mu şöyle 4-5 tane olan :D Evinizde kaç tane bilgisayar veya laptop var? Cevapla Laptop Soruları Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Synchronic Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl bende oyun ve iş olarak 2 laptop var, totalde 5'i buluyor 1 2 Yorumla BenmNeyim +1 yıl 5 mi? Napıyorsun o kadar bilgisayarla? İnternet cafe gibi maşallah 😅😅 Yorumla Synchronic +1 yıl evde kampanya başlattım bilgisayarı olmayan birey yok Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 2 tane benim 1 tane babamın var. 1 4 Yorumla BenmNeyim +1 yıl 1 tane neyine yetmiyor neden 2 tane aldın kendine 😅😅 Yorumla wildmoongirl +1 yıl okula götürüyorum laptopı bazen lazım oluyor o yüzden :d Yorumla BenmNeyim +1 yıl Yani biri dizüstü diğeri masa üstü mü? Yorumla wildmoongirl +1 yıl evet. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 laptop 1 pc var eskiden nintendomuzda vardı 🙋 1 2 Yorumla BenmNeyim +1 yıl Nintendomuz derken? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nintendo Yorumla
YalnizKurt6868 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Arızalı var bir tane yapımına 1000₺ istiyorlar 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. 3 laptop 1 tablet var 1 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl 1 tane bana yetiyor 1 2 Yorumla BenmNeyim +1 yıl O zaman tek yaşıyorsun büyük ihtimalle? Yorumla SadıçGörl +1 yıl aynen Yorumla
Sercanarmannnn Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl 4 laptop 1 tablet 1 2 Yorumla BenmNeyim +1 yıl 4 laptop vay ve internet cafe gibi 😂😂 Yorumla BenmNeyim +1 yıl Vay be* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bende oyun ve iş olarak 2 laptop var, totalde 5'i buluyor
5 mi? Napıyorsun o kadar bilgisayarla? İnternet cafe gibi maşallah 😅😅
evde kampanya başlattım bilgisayarı olmayan birey yok
2 tane benim 1 tane babamın var.
1 tane neyine yetmiyor neden 2 tane aldın kendine 😅😅
okula götürüyorum laptopı bazen lazım oluyor o yüzden :d
Yani biri dizüstü diğeri masa üstü mü?
evet.
2 laptop 1 pc var eskiden nintendomuzda vardı 🙋