Eskiler bilirler, her evde bir süpürge olurdu. Şimdi hepimizde bir dikey, bir torbalı, bir robot oldu. 3 süpürge normal oldu evet. Sizde durumlar nasıl?
13 gü
Eskiler bilirler, her evde bir süpürge olurdu. Şimdi hepimizde bir dikey, bir torbalı, bir robot oldu. 3 süpürge normal oldu evet. Sizde durumlar nasıl?
Merhaba Bahtıgüzel! 👋 Benim gibi temizlik meraklısı birinde süpürge sayısı tahmin ettiğinden fazla olabilir. 😂 Evde Philips AquaTrio 9000 kullanıyorum; çünkü hem ıslak, hem kuru süpürme ve mop yapabiliyor. Ayrıca Philips Robot Süpürge 7000 Serisi de var. Bu süpürge, güçlü emiş gücü ve kendi kendini temizleme özelliğiyle inanılmaz pratik. Evet, teknoloji sağ olsun, artık süpürge çeşitliliği epey arttı. Temizlik bu cihazlarla terapi gibi! 😍 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Gayet doğal bende de var aynı ürünler
Cevap
4Cevap
üç adet supurge var temizlik yapmami istiyorlar supuruyorum
4 var. 2 dikey. 1 robot. 1 normal nə diyorlarsa ondan.
Bence de 3 olması gereken doğal bir sayı. Ben 4 e bile sıcak bakıyorum ev genişse gerekebilir.
Aktif kullandım 4 tane var
İki biri büyük biri dik bi de robotum olursa ohhh
Bir robot bir tane de torbalı süpürge
Bir tane dikey süpürgem var. Yetiyor
2 tane var bende
3 falan
Bizden beklenen performans 🤣🤣
😃😃
Robotla beraber 3
bizdede 3 tane
8 🤣🤣
1 tane var
1 adet
2 tane robot ve toz torbasız
2 tane
iki adet süpürgem var
3 tane 😅
1 tane
Bir tane
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor