Bugün evimize gelen minik bir kıza beğendiği ojelerimi verdim 😄 saydım da tam 17 tane oje vermişim 💅🏻🌸

Bugün evimize gelen minik bir kıza beğendiği ojelerimi verdim 😄 saydım da tam 17 tane oje vermişim 💅🏻🌸

Saymadım hiç bilmiyorum her renk mevcuttur bende komşu çocuklarına veriyorum misafirliğe geldiklerinde küçük kızların çok hoşuna gidiyor aynen birde kuzenler gelince alır gider ev oje koku dolu gibi haa haa 🤭
Ojenin ömrü kısıtlı bazıları 6 ay. Hem para boşuna gider hep sağlık açısından 17 tane bulundurmam😄 tırnakların sağlığı içinde sürekli oje uygun değil. 3 ürün kullanıyorum 1 oje 2 base chat 3. Tırnak etini hızlıca yumuşatmak için
2. Base coat *
Cevap
6Cevap
Bir sürü var saymadım en fazla 15, 20 tane vardır çoğu zaten aynı renk ya da bir diğerinin bir tık açığı veya koyusu falan.
Evimde 0 adet ojem var.
4 adet var arabada çizilen yer olursa boyuyom
En az 120 vardr. Saymadm göz kararı öyle diyorum 😄
Morun aynısı bende de var yaa çok tatlılar ama şu an 7 tane kaldı sanırım bende çok dağıttım
1 tane var çogunu kuzenim çalmş
Resmen makyaj malzemelerim teker teker yok oluyor ben böyle tatlı bir hırszlk görmedm
Tek 1 tane var. Çeşit çeşit oje kullanmıyorum. Tek bir renk, ton var bende. O yetiyor bana.
Çok fazla var. Bazıları aynı rengin tonları şeklinde bir seriye sahip
5 tane anca 😄
Emin değilim ama 12 tane olabilir
Saymadım ama 15-20 var herhalde 😃
Bir tane var pastel 88 😂
Tamı tamına tam sıfır tane oje var evimde.
10 u geçkin vardır
En son 61 tane vardı 😅
8 tane. Çok oje sürmem
Sayısını bilmiyorum. Bir kutu var.
200 vardir az gecebilir
niye veriyon
sadaka
daha fazlası var bende
Taş çatlasa 4-5 tane
2 adet
Oje sürmüyorum sevmiyorum
Hiç yok