Güzellik & Bakım Ağda bandınız en fazla kaç kullanımlık? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1 adet ağda bandını kaç kez kullanıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Ağda Ağda bandınız en fazla kaç kullanımlık? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
morcivcivv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Kanka ikinciye zor bile yapışıyor deri ağdaya geçince bir daha yapışmıyor 0 0 Yorumla
kalkan42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Bandım yok bacaklarım kıllı 😋 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne güzel Yorumla kalkan42 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 nasılsın Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Iym sen Yorumla kalkan42 +1 yıl İyiyim dm bak Yorumla
Ellisande Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl 4-5 kere en fazla sonrasında almıyor zaten. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ağda kullanıcak kadar tüylü değilim 1 1 Yorumla Mrt02323 +1 yıl Bu çok güzel bir şey bence 😊 Yorumla
sadece_maria Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kurutmayla ısıtın öyle kullanın 3-4 kez yapışır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kanka ikinciye zor bile yapışıyor deri ağdaya geçince bir daha yapışmıyor
Bandım yok bacaklarım kıllı 😋
Ne güzel
Teşekkür ederim 😊 nasılsın
Iym sen
İyiyim dm bak
4-5 kere en fazla sonrasında almıyor zaten.
Pek ağda yapmityorum canım yaniyor
Bir en fazla 2 galiba
ağda kullanıcak kadar tüylü değilim
Bu çok güzel bir şey bence 😊
2 defa
Kurutmayla ısıtın öyle kullanın 3-4 kez yapışır
3 kez falan
1 kere
2 3 falan
2 falan
bir kes
Tek kullanımlık