İnternet & Teknoloji SS arşivi tutuyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bir yerde görmüştüm. Sakla ss'i gelir zamanı diyordu)) Keşke bazı konuşmaların ss'ini alıp saklasaymışım diyorum. şu an çok lazım oldu.Bazı arkadaşların binlerce resimden oluşan albümleri var. Sizde de böyle mi? SS arşivi tutuyor musunuz? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Konuşmaların ya da atılan fotoların ssini almak gibi bir huyum yok. birtakım belgeleri ss aldım, saklıyorum. 1 0 Yorumla
KintoUn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sohbetleri ekran görüntüsü alma huyum yok. Ama ilginç bir şey ile karşılaştığım zaman onu ekran görüntüsü alır saklarım 😂 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tabii ki hatta bir arkadaş var ona gönderiyorum onda duruyor 1 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ss takıntım vardı ama hiç-bir zaman ss lerime bakmam bile 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Baktım doluyor hafıza bakmayacaksın diyip siliyorum 1 0 Yorumla
Chlax Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Galerim bomboş max 1 hafta içinde temizlerim herşeyi 1 0 Yorumla
yemdilara Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl saklamıyorum diyen yalan söylüyo inanmayın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sakla ss'i gelir zamanı demişler sfghdfsgh Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl yok..ama kanıtlarım her türlü birçok şeyi :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl abi nasıl )) Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Eskiden yapardım😀 ama bazıları cidden hakediyor 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Hayır telefonda gereksiz şeyleri tutmayı sevmem. 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hemde nasil 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Üff korkunç))) Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂 Yorumla
wixth0n Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Hayır çok saçma 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye saçma olsun)) Yorumla wixth0n +1 yıl Ss alacağına mesajları silme ya da yedekle, daha mantıklı değil mi:)) Yorumla Soran +1 yıl Kaybolan mesajlar var ama)) Yorumla wixth0n +1 yıl Bilmem, yine de bana gereksiz geldi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bazı insanlar çok leş)) böyle bir şeye ihtiyacım olabileceğini hiç düşünmemiştim)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konuşmaların ya da atılan fotoların ssini almak gibi bir huyum yok. birtakım belgeleri ss aldım, saklıyorum.
Sohbetleri ekran görüntüsü alma huyum yok. Ama ilginç bir şey ile karşılaştığım zaman onu ekran görüntüsü alır saklarım 😂
Tabii ki hatta bir arkadaş var ona gönderiyorum onda duruyor
Ss takıntım vardı ama hiç-bir zaman ss lerime bakmam bile
Baktım doluyor hafıza bakmayacaksın diyip siliyorum
Galerim bomboş max 1 hafta içinde temizlerim herşeyi
saklamıyorum diyen yalan söylüyo inanmayın
Sakla ss'i gelir zamanı demişler sfghdfsgh
yok..
ama kanıtlarım her türlü birçok şeyi :)
Nasıl abi nasıl ))
Eskiden yapardım😀 ama bazıları cidden hakediyor
Hayır saklamam gerek yok.
Hayır telefonda gereksiz şeyleri tutmayı sevmem.
Hemde nasil
Üff korkunç)))
😂😂
Tutuyorum
Hiç uğraşmıyorum
Elbette
hayır
Evet.
Hayır çok saçma
Niye saçma olsun))
Ss alacağına mesajları silme ya da yedekle, daha mantıklı değil mi:))
Kaybolan mesajlar var ama))
Bilmem, yine de bana gereksiz geldi 😅
Bazı insanlar çok leş)) böyle bir şeye ihtiyacım olabileceğini hiç düşünmemiştim))
Evet öyle
Ne uğraşacağım ya