1002 bildirim arasından görüp cevapladığınız için teşekkürler. Kadınların çoğu trol olmakla beraber erkeklerin bu potansiyeline ulaşması hayal ürünü olarak kalır.
kanka kim ezik görebiliyoruz buradaki mod dışı kızların mesaj kutularını neden açtığı da gayet belli ;D ilgi veya övgü alamayınca ya da egon okşanmayınca tabiri cazise ipi salınmış köpek gibi saldırırsın, bir önceki yorumumda herhangi bir dalga yoktu. Ama sana batmış, ne diyoruz yarası olan gocunur.
bırak ben burdaki abazalara muhtaç değilim çok şükür herşeyim yerinde mükemmelin mesaj bildirimleri olmadığını görüyon boş yorum yapıyon k*şar it köpek git başka yerde havla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet biriktiriyorum
Senin kesi 5bin olmustur
O bildirimler nee, anksiyetem tuttu, çok yorucu onları açıp tek tek bakmak, bakmasan içinde kalır gözden kaçırdığın şeyler olur falan sjjs
Yank yorum ve begeni bildirimleri oyle bakmiyom pek o yuDen birikiyo
😂 Arada aç da azalsın
Dur mesajları tahmin edeyim :)
Selam
Selam
🔥🔥🔥
Selam
🔥🔥🔥
Bişey sorabilirmiyim , 2 ayağınla mideme başsan nolur, muz severmisin , üff çok fena blbllblbl
Ama bunlar mesaj bildirimleri değil normal bildirimler
Bazen arkadaşlarım kendilerine gelen mesajların goygoyunu yapar. Kendini buna meze eden erkek de ne bileyim :)
Evet kızlarda aynı aslında sorularda gördüğüm kadarıyla
1002 bildirim arasından görüp cevapladığınız için teşekkürler. Kadınların çoğu trol olmakla beraber erkeklerin bu potansiyeline ulaşması hayal ürünü olarak kalır.
mesaj bildirimi çok geliyo bana
Hayır, mesaj kutunuzu kapatırsanız bu sorudan kurtulursunuz😹
bunlar mesaj bildirimi değil normal bildirimler yorum beğeni gibi ayrıca dalga geçmek istiyorsan kendi dengin gibi eziklerle dalga geçebilirsin
kanka kim ezik görebiliyoruz buradaki mod dışı kızların mesaj kutularını neden açtığı da gayet belli ;D ilgi veya övgü alamayınca ya da egon okşanmayınca tabiri cazise ipi salınmış köpek gibi saldırırsın, bir önceki yorumumda herhangi bir dalga yoktu. Ama sana batmış, ne diyoruz yarası olan gocunur.
bırak ben burdaki abazalara muhtaç değilim çok şükür herşeyim yerinde mükemmelin mesaj bildirimleri olmadığını görüyon boş yorum yapıyon k*şar it köpek git başka yerde havla
bir dahada haddin olmayan şeyler söyleme burnunu boş yerlere sokma ezik
Bildirimler birikince sinirimi bozuyor açıkçası biriktirmem o yüzden
Hayır
Biriktirmiyoruz
max 10 tane birikiyor o da uyurken kjada
Birikiyor evet
Genelde bakarım kaçırdığım nadirdir
Hayırrr
Oha çokmuş cidden
Bazen
başka platformlarda evet