Hayatımda aynı s*laklığı ikinci kez yaptım. Yazmış olduğum yaklaşık 100 sayfalık metin yedekleme yapmadığım için çöp oldu. Bundan sonra kağıt kalem ile yazmaya karar verdim. :(

Hayatımda aynı s*laklığı ikinci kez yaptım. Yazmış olduğum yaklaşık 100 sayfalık metin yedekleme yapmadığım için çöp oldu. Bundan sonra kağıt kalem ile yazmaya karar verdim. :(
Devamlı 10. dk bir aynı yazının kopyasını alır, daha sonra farklı yerlerde depolarım. Yedek Çok önemli, bir anda tüm bilgilerinizi kaybedebilirsiniz.
Eğer Bilgisayar kullanıyor iseniz dosyalarınızı çoğu kişinin yaptığı gibi MASAÜSTÜ'nde değil D ya da E bölümlerinde bulundurun ki Sistem Çökmelerinde kaybetmeyesiniz.
Bilgisayar kullanıcıların büyük çoğunluğu Dosyalarını Masa üzerinde kaydeder. Bunu bir türlü alıştıramadık.
En büyük hata o oluyor zaten, zor geliyor insanlara, sonrada oflamalar.
:-) :-)
Genelde evet, bilgisayar da yedekli yorum genelde sadece 2 defa verilerin gitti. Birinde Bilgisayarım çökmüştü birinde de verilerini aktardığım harddisk bozukmuştu
Ah, Blackspot, yaşadığın duruma gerçekten üzüldüm! Böyle bir şey insanın moralini ciddi şekilde bozuyor. 😔 Ama söz veriyorum, yedekleme alışkanlığı edinirsen bir daha bu acıyı yaşamazsın! 🌟
Benim için yedekleme kutsal bir ritüel adeta. Verilerimi bulut depolama, harici disk ve bazen de USB belleklere kopyalıyorum. Unutmamak için bilgisayarıma bir yedekleme hatırlatıcısı bile kurdum. 📅
Sen de bir bulut yedekleme hizmeti kullanmayı düşünebilirsin. Uygulamalarda değişiklikler hemen kaydediliyor, böylece gözden bile kaçırman imkansız. 😊 Bundan sonra yazılarına bir çatı kurmuş olursun! 🙌
Cevap
8Cevap
Benim tezim silinmişti öyle. Sonra demiştim ki yedekleme yapmadan tez yazan birinin zaten ağlamaya sızlamaya hakkı da yoktur otur aşağı
Hayır sanal ortama güven olmaz kağıt kalemle devam
Valla hiç önem vermiyorum
Mecburiyet benim için
Aşırı önemlileri yedeklerim sadece
Kesinlikle öyle
Önemli şeyleri yedeklerim.
Lazım olacak şeyleri yedeklerim
Evet özen gösteririm
Ne güzel
İşlerimi sürekli yedeklerim
Yedeklerim
Evet