Güncellemeler
+1 yıl
İnternette o kadar araştırma yapmama rağmen çözemediğim bu sorunun çözümünü buldum. Aslında gayet basitmiş))
Çözüm : Klavyeyi hareket ettirmek için alt kısmında bulunan yerden tutup aşağıya doğru çekelim. Altta oluşan mavi düz çizgiye bırakalım. Sorun çözülmüştür))
Çözüm : Klavyeyi hareket ettirmek için alt kısmında bulunan yerden tutup aşağıya doğru çekelim. Altta oluşan mavi düz çizgiye bırakalım. Sorun çözülmüştür))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim telim de android ve gayet iyi kullanımı. İos lar fos her zaman öcmfk güncelleme bile kabul etmezler belli yıldan sonra çöp. Neyse sorunun cevabına gelirsem oppo nun ayarlar kısmına bak. Bende klavyenin hemen üstünde ayarlar simgesi olduğu için oradan seçebiliyorum. Oppo nun farklı demekki her android aynı değil
Ayarlarda bulamadım))
Bunun android sistemle ilgisi yok. :)) apple sertifikası olan biri olarak söylüyorum. oppo nun kendi yapısıyla ilgili olabilir. Araştırmam lazım. Araştırmadan net bir şey diyemem.
Apple çok daha iyi ya)) ios ve os x sistemlerinde bende çok iyiyim
3-4 yıllığına iyi evet:)) sonrası çöp. Bizim ülkemize uygun değil. 3-4 yıldan sonra güncelleme kabul etmediği için birçok uygulamayı açamıyorsun. Amerka da olsaydın ve 3yılda bir apple alsaydın iyi diyebilirdim :)) android candır gerisi heyecan :))
Bu sertifikayı nasıl alıyoruz)) bende alayım.
Apple ile kurumumun eğitim anlaşması var. O dönemde sırf ios a gıcıklık olsun diye almıştım. Çok zorladılar da neyse dhgkfj İngilizcenin de çok iyi olması lazım. Eğitimler ve sınavlar ingilizce.
Biraz zorlanırım ama alırım onu ya)) güzel olur
Apple şirketi normalde eğitime kimleri nasıl alıyor bilmiyorum. Ben kurumumun talebi ile aldım. Ve onların üyesi oldum jfjfjfg içlerindeki düşmanım ben 😅
Hain ))))
Şirketin web sitesinden bana özel kısımlarını girip kullanabiliyorum fjgjf oh canıma değsin lfkdjdf
)))
Ya banada oluyordu bu şu spacein assagndaki şeye tiklarmisniz bi
Tıklayınca kenarları mavi oluyor)
Bak şimdi wpye gel ve sohbet yerini aç ardından mesaj kısmına dokun klavyen cikicak orada. Sonra... ( Üç noktalı bir şey görürsen ona tıkla ) orada klavye düzeltme ile alakalı bişi görürsen tıkla düzelt bakalım
3 nokta yok)
Hocam valla bilemedim ya benimki de oppo
marka da bende çıkıyor öyle 😂 oyna bakalım ordaki sembollerle düzelir inşallah 😂
Oyun için almıştım bunu. Diğer cihazım bozulunca kaldı böyle elimde)) bilen biri çıkarsa çözeriz