İnternet & Teknoloji Şu sıralar aktif kullandığınız sosyal medya hesabınız var mı? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sevgili dostlar, sitede kime sorsak Instagram falan kullanmıyor. O zaman kim kullanıyor bu Instagramı, biriniz itiraf edin artık. D Şu sıralar aktif kullandığınız sosyal medya hesabınız var mı? Cevapla Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Fairydaily Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yok ya sosyal medya devri bitti benim için de , kullanmıyorum 2 0 Yorumla
NeverBrokeAgain Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sadece Pinterest var onu da resim toplamak için kullanıyorum. 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl KS var. Burada saatlerce kalabiliyorum. Instagram’a 5 dk bakıyorum içim sıkılıyor. 1 0 Yorumla
KrlxSvg Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl WhatsApp ve Instagramsız bir hayat düşünemiyorum 😅 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bak bu da bağımlısı :D Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 375 cevap paylaştı. Çatır çatır kullanıyorum instagram 😂😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl en azından dürüst be dsf Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Wp ve instagram çok sık kullanırım 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl iyi en azından var bi Instagram dsf Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. Facebook kullanıyorum 1 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı. Instagram, twitter 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Burası 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoktur 1 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Full twitter 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yok ya sosyal medya devri bitti benim için de , kullanmıyorum
Sadece Pinterest var onu da resim toplamak için kullanıyorum.
KS var. Burada saatlerce kalabiliyorum. Instagram’a 5 dk bakıyorum içim sıkılıyor.
WhatsApp ve Instagramsız bir hayat düşünemiyorum 😅
Bak bu da bağımlısı :D
Çatır çatır kullanıyorum instagram 😂😂
en azından dürüst be dsf
Wp ve instagram çok sık kullanırım
iyi en azından var bi Instagram dsf
Telegram, instagram, twitter.
KS, Instagram, Twitter, WhatsApp
Twitter’da aktifim genel olarak.
Sosyal medya kullanmıyorum
Facebook kullanıyorum
Whatsap Instagram falan
Tabiki, ben instacıyım her daim 👏🏻😉
Instagram, twitter
İnstagram Twitter
Whatsaap var.
Yok şu an.
WhatsApp ve burası
Var evt
Tiktok
Instagram ve burası
KS olabilir
Burası
burada
Twitter hariç tüm sosyal medya hesaplarım var :)
Instagram ve burası
Twitter
Instagram ve KS
KS, İnstagram
KS, instagram
Bennnn
Evet ksss
Sürekli de aktifim instada ama kullanmıyorum
İnstagram ve KS
Yoktur
Full twitter
WhatsApp