İnternet & Teknoloji Sosyal medya hesabınız var mı? Karapanter_33 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sosyal medya (Facebook, Instagram, twitter) kullanmayanlar varsa kullanmama nedeni nedir? Facebook, Instagram, twitterdan hepsi var İkisine sahibim Birine sahibim Hiçbirini kullanmıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyal medya hesabınız var mı? Cevapla Facebook Soruları Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her 2 side var kapattım 1 senedir kullanmıyorumGerek de duymuyorum.Aktif hale getirmeyi de düşünmüyorum. 1 1 Yorumla Karapanter_33 +1 yıl Mantıklı bir hareket bence de Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Face , Instagram ve twitter kullanmıyorum. Kullanma ihtiyacı duymuyorum çünkü. En son 16 yaşında Instagram hesabı açmıştım. 1 sene kullandıktan sonra kapattım. Bir daha da açmadım. Facebook ve Twitter hiç kullanmadım zaten. 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Var. bi ara 2-3 sene kullanmadım her şeyi kapattım ama sonra açtım. şimdi her yerde bi hesabım cıkar heralde rfgrfg 0 1 Yorumla Karapanter_33 +1 yıl 😄😄 Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yok. İnsanlarda şaşırıyor fdjkgksafgsSen de tam ortamcı pç tipi var, sende olmamasına imkan yok diyorlar alkjhlakjfljkshglsjk 0 1 Yorumla Karapanter_33 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Twitter benim için bir mecburiyet, olmazsa olmaz gibiydi. Musk herşeyi bozdu. Yine de kullanıyorum. Diğerleri yok 0 0 Yorumla
Anil17l Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 76% +1 yıl Twitter hiç kullanmadım facebook da 2011 2013 seneleri arasında kullandım şu an instagram sadece hocam 0 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Hepsinde hesabim var, Facebook aktif kullandigim bir platform degil 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Burası ve WhatsApp haricinde bir şey kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
busraaalady Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bende hiçbiri yok. Milletin yapmacık hayatını izlemek istemiyorum 1 0 Yorumla
jpncatyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hepsi var ama sadece instagramda aktifim. İnstagram reels keşke olmasa bir kere kaydırmaya başlayınca bırakamıyorum 😖😖 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sinirlenmemek için kullanmıyorum 0 3 Yorumla Karapanter_33 +1 yıl Niye Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Çünkü ne zaman o platformlara girsem sinir katsayım yükseliyor Yorumla Karapanter_33 +1 yıl Seni sinirlendiren şey ne merakımdan soruyorum? Yorumla
EngineerBoss Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Aktif olarak içerik üreticisiyim. :) 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sadece instagram var onuda aktif kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hepsi var ama biri hariç diğerlerini kullanmıyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. Her ne kadar aktif kullanmıyor olsam da mevcut.. 0 0 Yorumla
BelinayÖzata00 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Facebook yok, twitter yok , instagramda yok 0 5 Yorumla Karapanter_33 +1 yıl Telefonu pek kullanmiyorsun sanırım o zaman Yorumla BelinayÖzata00 +1 yıl Telefonu kullanmıyorum pek Yorumla BelinayÖzata00 +1 yıl Sosyal medya olmasada telefon kullanıyorum sosyal medya çok gereksiz bence Yorumla Karapanter_33 +1 yıl Hmm anladım Yorumla BelinayÖzata00 +1 yıl Ok Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 837 cevap paylaştı. evet var zaman geçsin diye kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Her 2 side var kapattım 1 senedir kullanmıyorum
Gerek de duymuyorum.
Aktif hale getirmeyi de düşünmüyorum.
Mantıklı bir hareket bence de
Face , Instagram ve twitter kullanmıyorum. Kullanma ihtiyacı duymuyorum çünkü. En son 16 yaşında Instagram hesabı açmıştım. 1 sene kullandıktan sonra kapattım. Bir daha da açmadım. Facebook ve Twitter hiç kullanmadım zaten.
Var. bi ara 2-3 sene kullanmadım her şeyi kapattım ama sonra açtım. şimdi her yerde bi hesabım cıkar heralde rfgrfg
😄😄
Yok. İnsanlarda şaşırıyor fdjkgksafgs
Sen de tam ortamcı pç tipi var, sende olmamasına imkan yok diyorlar alkjhlakjfljkshglsjk
😂😂
Twitter benim için bir mecburiyet, olmazsa olmaz gibiydi. Musk herşeyi bozdu. Yine de kullanıyorum. Diğerleri yok
Twitter hiç kullanmadım facebook da 2011 2013 seneleri arasında kullandım şu an instagram sadece hocam
Hepsinde hesabim var, Facebook aktif kullandigim bir platform degil
Var ama pek aktif değilim
Burası ve WhatsApp haricinde bir şey kullanmıyorum.
Bende hiçbiri yok. Milletin yapmacık hayatını izlemek istemiyorum
Hepsi var ama sadece instagramda aktifim. İnstagram reels keşke olmasa bir kere kaydırmaya başlayınca bırakamıyorum 😖😖
Sinirlenmemek için kullanmıyorum
Niye
Çünkü ne zaman o platformlara girsem sinir katsayım yükseliyor
Seni sinirlendiren şey ne merakımdan soruyorum?
Hepsi de var çok şükür
instagram ve twitter var
Aktif olarak içerik üreticisiyim. :)
Hepsinden fazlası var
Sadece instagram var onuda aktif kullanmıyorum
Facebook ve instagram var sadece
Hepsi var ama biri hariç diğerlerini kullanmıyorum
Instagram ve Twitter var işte
Evet hepsine sahibim.
Twitter yeterli oluyor!
Kullanmıyorum hiçbirini
Her ne kadar aktif kullanmıyor olsam da mevcut..
Facebook yok, twitter yok , instagramda yok
Telefonu pek kullanmiyorsun sanırım o zaman
Telefonu kullanmıyorum pek
Sosyal medya olmasada telefon kullanıyorum sosyal medya çok gereksiz bence
Hmm anladım
Ok
evet var zaman geçsin diye kullanıyorum
İkisine sahibim
Instagram var
Evet var.
Hepsi var
Gerek duymuyorum