Evet arkadaşlar firma resimleri silmiyor veritabanına kaydediyormuş. Yabancı teknoloji dergisinde yayınlandı. Eğer Whatsapp veritabanlarında bir hacklenme olursa fotoğraflarınız internette yayınlabilirmiş. Whatsapp kaydedilmiyor desede veritabanında saklandığı kanıtlanmış.
Cevabın nedir?
+1 yılWhatsapp veritabanını satın almak için birçok firma ve ünlü adult forum siteleri para teklifinde bulunuyormuş. Ne diyorsun sen? O tür sitelerde Türklerin şeyleri çok değerlidir. Ya satın alınacak ya hacklenecek ıcolud gibi :D İnşallah hacklenirde bizde bir güzel doya doya bakarız D:
Demissin
Birde baska cevaba
Hadi onu geçtik. Helalin olmadan başkasın gördüğü o vajinanın günahı ne olacak? Hadi bu bir kişiydi ama şimdi kaç bin kişi görecek o vajinanı ve onların günahıda sana yazılacak.
Bunun amaci ne15 Yorumla
Soran+1 yılYani atmayın atarsanız erkekler dolup bakacak demek
- +1 yıl
Bence " hem yavsarim hemde dindarlik taslarim cunku muslumanim kendime bile saygim yok" demek bu
Soran+1 yılAnlamazsin bas git
- +1 yıl
Bence sakin ol :) gercekciyim diye anlamaz mı oldum simdi.
Ayıp ediyorsun sayın müslüman.
Abaza olmak senin sucun degil, üzülmemelisin
Soran+1 yılOkey
En İyi Cevaplar
+1 yılöyle bir derdim yok , atanda düşünsün bir zahmet atmadan önce
iki üç abazaya malzeeme olmanın alemi yok11 Yorumla
Soran+1 yılİki üç değil artık o memeler vajinalar milyonlarca kişinin gözünün önünde olup malzeme olacak. Yani bir vajınanın bile helali olmayan kişinin görmesi bile büyük günah şimdi milyonlar görürse günah üstüne günah yani :(
+1 yılKarşıdaki offline ise fotoğrafın gitmesi için sunucuya kaydedilmesi gerekir zaten.
Allah'tan yüzümün göründüğü çıplak fotoğraflar yok :) :) :) Gören tanır mı bilemem :)01 Yorumla
Soran+1 yılBenim var yandık :(
+1 yılDesene şu meşhûr sanat için soyunan ünlülerin kariyeri tehlikede:D yeni rakipleri çıkıcak piyasaya:D yazık ekmek paralarından olucaklar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkleri merak ediyorduk zaten bizde abi.
- +1 yıl
Sanat için yapanla zevk için yapanın hali başka tabi :D merdivenaltı seri üretime geçerler yakında:d hadi yine arena ya malzeme çıktı ;)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
15Cevap
+1 yılAskim yolluyorum ama baktiktan sonra sil tamam mi :) (temsili turkish kezban )
31 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :D Asla silinmez :D
+1 yılwhatsappı bir Türkler mi kullanıyor. milyonlarca resim kaydoluyordur kimse uğraşmaz onları inceleyip kendi sevgilisini bulmakla
24 Yorumla
Soran+1 yılAdult siteler forumlar var. O resimleri satın almak için sırada ne diyorsun sen?
- +1 yıl
beni bağlamıyor resim atanlar düşünsün :)
Soran+1 yılİnşallah hacklenir :D
- +1 yıl
kız kahkaha attım ya:D
+1 yılDünya bekliyodu zaten whatsapp hacklensede ayberkin fotolar çıksa tee allam ya :D
62 Yorumla
Soran+1 yılKanka senin s*k* napsınlar ya :D Milletin derdi vajinada gögüste :D
+1 yılTabii isteyene atarız en damarlısından, satın almak isterlerse de alsınlar ama alamazlar zira imzalanmış muvafakat olmadan bırak götünü, gözünü bile kullanamaz kimse izin almadan!
00 YorumlaMillet de cathunter fotograf atsa da baksak diye bekliyodu zaten :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılAttin yani
Herkes bunu yapıyo zaten ne fark eder, çıplaklık artık o kadar büyük bir olay değil
010 Yorumla
Soran+1 yılTamam nette seninkileri de görürüz ohh
Soran+1 yılAhahah :D Asosyallikle ne alakası var :D p*rno izleyen türk adult forum sitelerinde katılanlar asosyalmi oluyormuş. Üniv okuyan adamda bakar patronda bakar ne diyon sen :D..
Gitsen at o çıplak fotoğraflarınıda bize malzeme ol. Sallarız dalgamızı sayende
Soran+1 yılHaber ediyorum ben sadece :D Aksine seviniyorum çünkü malzeme görcez :D
Soran+1 yılNe alaka anasını satayım ya :D Daha yeni geldim zaten eve :D
Soran+1 yıl24 yaşında biriyim ve üniversitenin inşaat mühendisliğini bitirdim :D Gelişmim gayet iyi bir şekilde
+1 yılGünaydın :) Sadece whatsapp değilki bunu yapan. Tüm chat siteleri ve sosyalmedya dakı faailyeler firmaları tarafından arşivlenıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru :D Ama whatsappla alakalı makele okudum. Ve whatsapp medya şeyleri için koca koca ev kadar veritaban makineleri almış.
Ben az once instagramda ciplak resmimi birine yolladim dm den oha
03 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
- +1 yıl
oha sana :)
+1 yılWhatsapp la alakalı değil bütün servisler için geçerli o
11 Yorumla
Soran+1 yılAma whatsapp resimler için koca koca kaydediciler satın almış. Resmen bir ev boyutunda resimleri kaydeden kasaları var.
Kim takar bea :) yıldızımı az bizim :) kate upton selena gomze düşünsün ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar birbirine benzeyen insan var, kendini gorse oyle tanimaz bile :D
14 Yorumla
Soran+1 yılTürkler'in veritabanları en çok istenen. Herkes türklerin cıbıldak halini merak ediyor kızım.
Cevap sahibi+1 yılMerak etmeyiversinler :) biz onlari merak ediyoz mu ala ala, :D
Soran+1 yılBen de çok merak ediyorum seninkiler nasıl mesala?
Cevap sahibi+1 yılBenim icin sikinti yok :D daha dogrusu whatsappim yok olanlar gonderenler dusunsun
Kate upton mıyım ben? İyikide silmişim bu uygulamayı. -_-
04 Yorumla
Soran+1 yılSilsende fayda etmez. Sizin haberiniz yok işte. Türk adult forum siteleri rövanştadır. Herkes türklerinkini merak ediyor ne diyorsun sen
Soran+1 yılO zaman raad ol :D
yüzünü göstererek resim yollarsan katlanacan artık.
10 YorumlaÖyle bir derdim yok isteyen istediğini hacklesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen keke :D
+1 yılya normal insanlarinki yayilsa dunyanin unluler haric kisminindaki %70i batmisti abi insanlarin cogu yapio bunu adagxjg.
00 YorumlaWhatsapp'ım yok sıkıntım yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka bize soroun olmaz zaten :D
Yandim desene puahahahshsasdadd
12 Yorumla
Soran+1 yılSen olmuşsun tam bir..
Amaann Kim napsın bizim fotomuzu
03 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapp veritabanını satın almak için birçok firma ve ünlü adult forum siteleri para teklifinde bulunuyormuş. Ne diyorsun sen? O tür sitelerde Türklerin şeyleri çok değerlidir. Ya satın alınacak ya hacklenecek ıcolud gibi :D İnşallah hacklenirde bizde bir güzel doya doya bakarız D:
Soran+1 yılAynen atmış demek :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe? Bu benim sonum olur ya :O
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik tedavi gordugum zamanlarda bir erkekle sanal seks yapmistim whatsapptan tam ciplak degildim ama sayilirdim yani offff :(((( dun yedigim hurmalar iste
Soran+1 yılO zaman sıçtın :D Geçmiş olsun.
Cevap sahibi+1 yılEvet. Sarhos gibiydim kendimi kaybetmistim cok kotu donemlerdi ne halt yedim ya
Soran+1 yılSana birşey demem gerek ama
Cevap sahibi+1 yılKotu bir seyse hic deme zaten moralim bozuk
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzümüzü göstermeden çektik iyiki
08 Yorumla
Soran+1 yılHadi onu geçtik. Helalin olmadan başkasın gördüğü o vajinanın günahı ne olacak? Hadi bu bir kişiydi ama şimdi kaç bin kişi görecek o vajinanı ve onların günahıda sana yazılacak.
Cevap sahibi+1 yılOluyo illaki napabilirim. Sen hiççç evlilik olmadan bişi yapmadınmı.
Cevap sahibi+1 yılHemm gizlilik şeyleri var o sitede öyle bişey olursa vatsapa milyonlarca dava açılır
Soran+1 yılProgramı kurarken okudun mu sözleşmeyi. Gönderilen medyaları korumakla yükümlü değiliz diyorlar.. Sende bunu onaylıyorsun..
Neyse sen abaza olmuşsun sana laf anlatılmaz git at ya da ver :D
Cevap sahibi+1 yılSana niye dert oldu elalemin namusu ben onu anlamadım
Soran+1 yılHaklısın. Neden bizede atmıyorsun? ya da özelden bana?
Cevap sahibi+1 yılSen varya tam adi bir adamsın
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiler dolu etrafta
İnternet & Teknoloji konusunda 738 cevap paylaştı. Atan düşünsün yani ben :D
18 Yorumla
Soran+1 yılKanka bize soroun olmaz zaten :D
Soran+1 yılÇük çok kanka sen kime attın
Soran+1 yılOda attımı sana :D
Soran+1 yılNeden rarlıyor la :D
+1 yılFena göte geldik desene adsadadad
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBikinili resimler dahilmi?
00 YorumlaYiğidin malı meydandadır pampa
01 Yorumla
Soran+1 yılBizlik sorun yok ya :D
+1 yılbir defa bile whatsappım olmadı:D
01 Yorumla
Soran+1 yılyap at :D
Napcaklar olum milletin kıllı kıçını.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmAn herkes yolluyo be nolcak
013 Yorumla- +1 yıl
sen yolluyonmu
Soran+1 yılOda yolluyor demek ama teselli arıyor. Nette yayınlanırsa bakarız artık nolcak demi :D
Cevap sahibi+1 yılBir iki tane kız arkdşma attım göğüslrmn büyüdğnü göstermk için yüzümde gözküyo bir iki kez yani olmaz böyle birşey herkes gönderiyo ya
Soran+1 yılKız arkadaşına değilde erkek arkadaşınadır o yeme bizi :Dİyi tamam işte veritabanında kaydediliyor artık whatsapp'takiler çalışanlarda gögüslerini görmüştür.
Cevap sahibi+1 yıll*n silikon yaptırdım onu attım en yakın arkdşma erkk arkdşm yok be hadi yaa beş foto falan yüzümde gözüküyoda milyınkrb vardr habgi birmzn düşcek ya sende imkansz böyle bir şeye kimse izin vermez yani
Soran+1 yılWhatsapp batacak olursa veritabanında ki resimleri dünyanın parasına satar. Olmadı veritabanını satın almak isteyen birçok firma ıcoludu hacklediği gibi whatsappıda ekleyip. Nette türkler diye yayınlayıp büyük bir hit alabilir :D
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum imkansız böyle birşey olmaz ya
Soran+1 yılİcould içinde öyle deniliyordu. Yabancı dergide okudum dün. Birçok adult site o veritabanını satın almak için yarışa girip teklifler veriyormuş vatsapa :D
Cevap sahibi+1 yılYa bu hukuksal açıdan da imkansız anında geri kapanır fotolar anladın mı bu olur yani
Soran+1 yılWhatsapp kullanıcı sözleşmesini okudun mu hiç? Medyalarını, resimlerini koruma altına almakla yükümlü değiliz diyor programını yüklerken onay veriyoruz.
Cevap sahibi+1 yılYo okumadım pek de umrumdada değil aslında da:)
Soran+1 yılAtmıyorsan sıkıntı yok :D
Cevap sahibi+1 yılAynen
Atmadigim icin sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yıliyi tamam
04 Yorumla
Soran+1 yılNe tamam :D
- +1 yıl
tamam :D
Soran+1 yılAttıyon mu sen :D
- +1 yıl
kusura bakma sinirliydim senin soruna denk gelmişim :D tamam
+1 yılHe yavru he
13 Yorumla- +1 yıl
Ecem misin nesin oğlum fake hesapları eskiden yerlerdi yaşinın 18 altı olduğuna eminim sus sinirim bozuk zaten
+1 yıleyvah eyvah :D
00 YorumlaBanane Yaaa
03 Yorumla
Soran+1 yılne banane ya :D
Soran+1 yılEyvallah :D
problem yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAtmadın mı hiç
+1 yılneden
01 Yorumla
Soran+1 yılSen whatsappın kurucusu olsan o resimleri kaydetmezmisin? Bir resmin boyutu ne kadar ki 500 kb falan. Adamlarda koca koca veritabanları var ömürlük resim video kaydedebilir.
ohh ne güzel olurr:D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen vallah ne güzel olur :D Bakarız doya doya inşallah hackelnir bir gün ya. İcould bile hacklendi whatsapp ne ki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki.
Ahahah :D04 Yorumla
Soran+1 yılAttın mı hiç
Cevap sahibi+1 yılYoo :D atanlar icin herkesi 1 dk lik saygi durusuna davet ediyorum :D
Soran+1 yılKanka bize malzeme işte ya. Bak türk adult forum yaz yüzlerce vatsaptan fotolar var orda :D
Cevap sahibi+1 yılSupersin kanks :D ben o siteye akarr :D
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem