İkidir bildirim geliyor wp arka planda kamera kullanıyor diye. Biri beni mi izliyor
Whatsapp arka planda kamera kullanıyor Ne Demek?

Ara sıra bende de oluyor. Telefon sadece haber veriyor. Bazen de whatsapp batarya kullanıyor diyor. Bu kadar takma birisi seni izliyor olsa zaten sen her türlü izin veriyorsun bütün uygulamalarda kamera mı kullan diye. O nedenle bu kadar takarsan çok kötü olur senin için. Boşver izlemezler seni öyle düşün.
Virüs bulaşmış falan olamaz değil mi bende de aynı sorun var korkmaya başladım 😒
@afrrasahsuvar hayir sen zaten uygulamayi kullanaraj izin vermis oluyorsun bir sey olmaz korkma. d boyle cok takarsan ohoo
Telefonu güncelledim ve gitti gibi. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 😊🙏🏻
@afrrasahsuvar ben tesekkur ederim sorun olmaz ya oyle paronayak olma. d
Bilen kimse yok sanırım. Seninle sohbeti açıkken wp kamerasından kendine baktığını gösterir. Mesaj yazarken yazıyor... çıkar ya; fotoğraf göndermek için kamerayı açtığında da whatsapp arka planda kamera kullanıyor yazısı çıkar. Sohbette mesaj yazılan yerin yanındaki kamera simgesine basarsan karşındakine bildirim gider.
Cevap
3Cevap
Cihaz yoneticilerini kontrol et. Dandik programlar yuklemeyin. Orjinal watsap i tenzih ederim.
Dandik hiçbir şey yok
evet kötü işlerden uzak dur izleniyorsun
Sanırım. Kamerani bant ile kapat
Düzeldi mi ya benimkisi de de sürekli çıkıyor😒
Yoook
Sanırım benimkisi düzeldi telefonu güncelledim ben dün gece 1 gibi o zamandan beri çıkmıyor hiç.
Telefonun xaomi mi
Evet nerden bildin
Çünkü bir xaomi kullanıcısıyım, önemli birşey değil uygulamaya sürekli girip çıkıldıkça ve sürekli kamera açılıp kapanınca o hatayı verir
Hmm korkmaya gerek yok yani
Yok rahat ol
En İyi Cevap