Türkiye'nin dördüncü GSM operatörünün Mart 2022 itibarıyla abone toplamaya başlayacağı duyuruldu. 2009'dan beri sektörün içerisinde olan NETGSM, önümüzdeki ay itibarıyla abone toplamaya başlayacak ve yeni bir mobil operatör olarak hizmet verecek. Sizce iyi mi olur yeni bir GSM şirketi daha açılması ülkemiz adına?
Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'un Ardından 4. GSM Operatörü Geliyor: Numaraları '0510' ile Başlayacak?
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
yeni oparetör olması değil önemli olan çekim kalitesi türkcell türk telekom alt yapıya önem veriyor vodafone çekım sorunu çok yaşadım bulduğu baz istasyonu az uzak kapsama dışı çok kaldım
yeni oldu için alt yapsi az olur çekim sorunu çok yaşanır aycell lik çıktı zamanı bliyorum türk telekomun yan firma l 20 sene önce aycell kuruldu yeni çıktı yeni almıştı almıştık şehir içinde pek cekmezdi kırsal yerlerde hıç çekmezdi o zaman yeni oparrör daha vardı aria oda öyedi sonra aria aycell firması birleşti avea oldu sonara da türk telekom mobil oldu
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'un Ardından 4. GSM Operatörü Geliyor: Numaraları '0510' ile Başlayacak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Rekabet oluşturması bizler için avantaj. Tarife ve paketlerde fiyatlandırma rakip firmalara göre rekabet edecek düzeyde olursa daha iyi olur
Daha fazla operatör, rekabetin artması demek. Özellikle ilk zamanlar ucuz olabilir. Bu da kullanıcıya yarar. Tabi kapsama kalitesi önemli.
Merhaba , eğer minimum fiyatlarla maksimum hizmet verecekse paradan önce kaliteyi hedeflemişse açılsın.
İlk başlarda çekim olmaz hiç tamda tahadütüm bitiyordu ama
yeni oparetör olması değil önemli olan çekim kalitesi türkcell türk telekom alt yapıya önem veriyor vodafone çekım sorunu çok yaşadım bulduğu baz istasyonu az uzak
kapsama dışı çok kaldım
alt yapıya yatırım yapan firma iyi
yeni oldu için alt yapsi az olur çekim sorunu çok yaşanır aycell lik çıktı zamanı bliyorum türk telekomun yan firma l 20 sene önce aycell kuruldu yeni çıktı yeni almıştı almıştık şehir içinde pek cekmezdi kırsal yerlerde hıç çekmezdi o zaman yeni oparrör daha vardı aria oda öyedi sonra aria aycell firması birleşti avea oldu sonara da türk telekom mobil oldu
vodofone de eski telsim uzanların kurdu oparatör
İyi olur rekabet olur biraz daha
5G teknoloji si nsll olacak acaba
Taahhütsüz olacaksa olur
Nekadari cok rakip markasi olmasi cok iyidir
Olsun, uzulme boş ver
Gelsin