Merhaba, İletişim sağlayıcı olarak Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi üç operatör servisi mevcut peki siz operatörünüzden memnun musunuz? NETGSM'in Yönetim Kurulu Başkanı Öcal, Türkiye'de dördüncü operatör olarak Mart ayı itibarıyla abone almaya başlayacaklarını belirterek, "Diğer mobil operatörlere göre biz, katma değerli hizmetlere vereceğimiz yakın destekle fark yaratacağız" dedi.
NETGSM Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal, Türkiye'de dördüncü operatör olarak Mart ayı itibarıyla abone almaya başlayacaklarını söyledi.
Öcal, NETGSM firmasının Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan (BTK) 2009'da aldığı sabit telefon, sanal mobil telefon, internet servis sağlayıcılığı ve haberleşme altyapı lisanslarıyla hizmet verdiğini belirtti.
Türk Telekom kullanıcısıyım ve hiç operatör değiştirmeden kullanıyorum yıllardır, gayet memnunum. Farklı bir alternatif gelebilir tabii ama bu operatörlerin önüne geçebileceğini sanmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Digerleri bi halt etti de bu da gelcek sanki hepsi çekiyor her yerde
Turkcell Vodafone Türk Telekom bimcell başka var mı 😂
tt ile vodafonenin önüne geçebilir ama türkcelin önüne biraz zor geçer bence en cok kullanılan 2. operator olabilir bu yeni operatör
Ben yeni geçiş yaptım çok memnunum. Umarım fiyatları da böyle devam eder. Müşteri hizmetleri çok anlayışlı ve bilgili. Şimdilik güzel.☺️👌
Türk Telekom kullanıcısıyım ve hiç operatör değiştirmeden kullanıyorum yıllardır, gayet memnunum. Farklı bir alternatif gelebilir tabii ama bu operatörlerin önüne geçebileceğini sanmıyorum.
Evet şu an bayağı iyi
İyi olur rekabet artık ça tarifeler düşer
Türk telekom kullanıyorum kapsaması iyi
Memnunum
Aklıma bir isim geldi ama boş ver
Gelsin bakalım xd
Gelse ne yapcan 😅🤣
Dipnot: bu yorum Görüş yapmak için yazılan görüştür ciddiye almayınız "aşko" bey🤣🤣😂
😅😅
hayır