2 gün önce 4.5g uyumlu sim kart almak için başvurdum ve sim kartımı aldım. Fakat hattım henüz açılmadı. Tahmini Türk Telekom yeni hat ne zaman açılır?Türk Telekom sim kart
Türk Telekom 4.5G uyumlu sim kart ne zaman kullanıma açılır?
İletişim günümüzün vazgeçilmez gereği. 1 dakika bile dünyadan kopuk yaşayamaz hale geldik. Sosyal medya bu kadar vazgeçilmez bir hale gelmişken yeni bir hat alınca hemen açılmasını bekliyoruz haliyle. Ben sana Türk Telekom hat ne zaman açılır bilgisini vereyim.
Türk Telekom Yeni Hat Ne Zaman Açılır?
Günümüzde yeni hat alımı ve açılması işlemleri çok çabuk sonuçlanmaktadır. Bir operatöre başvuru süreci bile internet üzerinden yapılıyor artık. İnternet üzerinde bir form dolduruyorsun pat diye senle iletişime geçiliyor. Hattın da evine kadar kargo ile ücretsiz bir şekilde ulaşıyor. Başvuru süreci bu kadar kolaylaşmış ve kısalmışken Türk Telekom hat açılma süresi de çok uzun olmuyor haliyle. Hattın kullanıma açılması 24 - 48 saati bulabiliyor. Buradaki süre her zaman bu kadar olmuyor. 8 saatte de açıldığı olabiliyor.
Türk Telekom 4.5G sim kart
Türk Telekom hat aktifleştirme süresi 48 saati aştıysa mutlaka bir hata söz konusudur. Hattı aldığın cep bayisi evrağını işleme koymamış olabilir. Ya da vermiş olduğun bilgilerde bir hata söz konusu olabilir. Ya da sim kartın arızalı olabilir. Bu da ihtimal dahilinde. Ekstrem bir durum söz konusu değilse zaten yukarıda belirttiğim sürede mutlaka hattın kullanıma açılıyor. Bu gibi durumda;
444 1 444 numarası üzerinden Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayabilir,
Türk Telekom internet sitesi üzerinden form oluşturabilir,
Hattı aldığın Türk Telekom bayisine başvurabilirsin.
Bu 3 kanaldan hangisine başvurursan başvur hattının açılması için gerekli desteği verecektir emin olabilirsin.
Sim kart
Yeni sim kart ne zaman açılır sorunu yanıtlamaya çalıştım. Umarım en kısa zamanda hattın açılır ve iletişimini sürdürürsün. Hattın faturalı mı yoksa faturasız mı bilmiyorum ama eğer faturalı ise hangi marketlerde fatura ödeyebilirsin buradaki içerikten öğrenebilirsin.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
bazen sistem otomatik beklemeye alıyor. 3-5 kişide 1 böyle olabiliyormuş. günlerce açılmadığında personele anlattığımızda böyle demişti. o anda sistemi kontrol edip beklemeyi kaldırıp hattı aktif hale getiriyorlar. bayiye gidip söylemelisin.
Bende bugün aldım hattı fakat 4 -5 saat oldu hala açılmadı müşteri hizmetlerini falan aradık fakat Türkiye genelinde sistemsel sorunmuş dediler yarın saate açılır dediler yine açılmadı...
En İyi Cevaplar