İlk defa airpods kullanacağım normalde kablolu kulaklık kullanırdım nasıl kullanılır bilmiyorum dışarı çıktığımda sadece kulaklıkları alsam o kabını evde bıraksam çalışır mı yoksa kutusunu da mı yanımda taşımalıyım?
Airpods'u kullanmak oldukça kolaydır. Airpod'u kulağınıza taktığınız zaman aygıtınızdan gelen sesi otomatik bir şekilde çalmaya başlar. AirPods'un tekini kulağınızdan çıkardığınız zaman ses duraklatılır. İkisini birden çıkardığınız zaman ise, ses durdurulur. Aynı zamanda tek bir AirPod ile dinlerken kulaklığı çıkardığınız zaman AirPod duraklatılır. Kulaklığı 15 saniye içinde kulağınıza geri takarsanız da çalma otomatik olarak devam eder. AirPods'unuz aynı anda hem iPhone'unuza hem Apple Watch'unuza kolaylıkla bağlanır. Sesler ise, bu aygıtlar arasında otomatik bir şekilde geçiş yapar. Sadece kulaklıkla dışarı çıksan olur, farketmiyor bu sana bağlı.
Ana ekrana gidin airpodsunuz şarj kutusundayken kutuyu açıp iphonenij yanında tutun iphononuzda bir ayarlams animasyonu görülür airpods pro 3 nesil kullanıyorsunuz sonraki 3 ekranda yer alan bilgileri okuyun airpods pro veya air pods 3. nesil kullanıyorsanız sonraki 3 ekranda olan bilgileri okuyun airpods pro Air pods 2. nesil veya air pods 3. nesil aygıtınız varsa ve iphneoneuzda hey siriyi zaten ayarladıysanız hey Siri airposdla birlikte kullanıma hazırdır hey siriyi ayarlamadıysanız ve airpods 2. nesil veya 3. nesil kullanıyorsanız ayarlama işlemi sırasında yol gösterir bittiyse dokunun icloud giriş yaptıysanız airpodsunuzu aynı apple kimliğiyle iclouda giriş yapılmış tüm desteklenen aygıtları otomatik algılar bu kadar
Telefona bağlı kaldığı sürece çalmasa bile, bağlantısı olması sebebiyle şarj gider.
Bağlantıyı kesmediğin durumda şarj yemez.
Lakin teknik bir aksaklık nedeniyle, kulaklıklara reset atman gerekebilir. Bunun içinde kutu gerekir. Bu olay nadir olsa da, dışarıdayken başına gelebilir.
Bağlantı kesilir. Bazen iki kulaklıkta şarj olduğu halde, bir diğerinden ses gelmiyor. O durumda kutuya koyup tekrar çıkarman ya da kutu içinde reset atman gerekebiliyor.
Yok zaten şarjı full dolsa bile iki saat gidiyor ben şundan bahsediyorum sadece kulaklıkları alsam kabı evde dursa bağlanır mı yinede hiç kullanmadım da
Bağlanır ama sen kabından çıkardığın anda şarjı gitmeye başlıyor kullanmasanda kabına koyunca kapanıyor öyle düşün ama soruna gelirsek kabı olmadan kullanırsın skkıntı yok