İnternet & Teknoloji Airpods hakkında bilgisi olanlar? HelpMeBacılaRs Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor airpods 2 kullanıyorum ve saatlerdir şarjda ama ışık hala turuncu ve kutuyu açıp bagladigimda turuncu ve yeşil yanıp sönüyor bu nedir? Güncellemeler+1 yıl şarjda iken kutuyu açıp bagladıgımda* Airpods hakkında bilgisi olanlar? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ehveni_şer Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Airpods hakkında bilgim var ama kullanıp fikir sahibi olacak param yok biraz da gerçekleri konuşalım xjzjzk 0 2 Yorumla HelpMeBacılaRs +1 yıl sorunum hakkında bilgin varsa yeterli 🙌 Yorumla ehveni_şer +1 yıl İşte tam olarak bu sorun hakkında bilgi sahibi olabilmem için senin gibi tecrübe etmiş olmam gerekirdi ettim mi edemedim xjzjk Yorumla
Zkskkslalsl Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeşil şarjı var demek şarjdayken şarj kutusunu aç kapat otomatık olarak yuzde kaç olduğunu gosterir telde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kanka sen çalışıp çalışmadığına bak o yanar söner airpodsta öyle renkler çıkar normal 1 4 Yorumla HelpMeBacılaRs +1 yıl çalışıyor kanka şarja takınca ışıkta yanık kalıyor hatta 🙌 Yorumla HelpMeBacılaRs +1 yıl ama saatlerdir şarjda kutu hala turuncu renkte çıkarıp kapağı açınca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tamam daha ne bir şey olmaz airpods öyle renkler gösterebilir takma Yorumla HelpMeBacılaRs +1 yıl kardesim sarj olmuyor diyorum sarjda saatlerdir ama baglanmiyor kutuyu acinca turuncu yanıyor saatlerdir sarjda diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Airpods hakkında bilgim var ama kullanıp fikir sahibi olacak param yok biraz da gerçekleri konuşalım xjzjzk
sorunum hakkında bilgin varsa yeterli 🙌
İşte tam olarak bu sorun hakkında bilgi sahibi olabilmem için senin gibi tecrübe etmiş olmam gerekirdi ettim mi edemedim xjzjk
Yeşil şarjı var demek şarjdayken şarj kutusunu aç kapat otomatık olarak yuzde kaç olduğunu gosterir telde
Kanka sen çalışıp çalışmadığına bak o yanar söner airpodsta öyle renkler çıkar normal
çalışıyor kanka şarja takınca ışıkta yanık kalıyor hatta 🙌
ama saatlerdir şarjda kutu hala turuncu renkte çıkarıp kapağı açınca
E tamam daha ne bir şey olmaz airpods öyle renkler gösterebilir takma
kardesim sarj olmuyor diyorum sarjda saatlerdir ama baglanmiyor kutuyu acinca turuncu yanıyor saatlerdir sarjda diyorum
Benim var kablosuz alan yok
Kullanmak gelmiyor içimden
Sabaha kadar şarjda dursun duzelir