Bir iki gun sonra airpods almayi dusunuyorum belcikada yasiyorum burada fiyati 150 cidden cok iyi. Bu H1 chipli olan (2nci nesil) ve kutusuda (1nci nesil olucak) airpods pro istemiyorum cunku kulak ici oluyor ve kulagimi acitacagini ve yatamayacagimi dusunuyorum oyuzden eskilerden alacagim. Ama sorum şu
Ben simdi cok muzik dinleyen bir insanim cokta sesli dinliyorum bir sure sonra yani icten de olsa yani airpods bozuluyormu yani nasil anlatayim airpods simdi kablosuz ya (benim kablosuz olan 8-9 ay sonra bozuluyor) yani sizce bu da boyle mi bozulma derdi var mı sizce?
Sizin airpodsunuz var mı. varsa nasil iyimidir
birde ben bir dansciyim dans ya da hareket spor felan yaparken kulaktan dusuyormudur?
gorusleriniz benimle paylasirsaniz sevinirim? :)
Ben simdi cok muzik dinleyen bir insanim cokta sesli dinliyorum bir sure sonra yani icten de olsa yani airpods bozuluyormu yani nasil anlatayim airpods simdi kablosuz ya (benim kablosuz olan 8-9 ay sonra bozuluyor) yani sizce bu da boyle mi bozulma derdi var mı sizce?
Sizin airpodsunuz var mı. varsa nasil iyimidir
birde ben bir dansciyim dans ya da hareket spor felan yaparken kulaktan dusuyormudur?
gorusleriniz benimle paylasirsaniz sevinirim? :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer