Bircan Bali ile Reynmen arasındaki tehdit ve hakaret davasında savcı, Reynmen hakkında 3 ay 15 günden 2 yıl 10 aya kadar hapis cezası istedi. Reynmen, "Leşsiniz, siz iki iğrenç insan ucuzsunuz. Vasfınız ne sizin? Değerlerim hakkında yaptığınız yorumların bedelini ağır ödeyeceksiniz. Elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu yaptığınıza sizi pişman edeceğim." sözleri nedeniyle yargılanıyor.Şu an için dava ertelenmiş, sanık tarafının savunması bekleniyormuş.
Reynmen hakkında 2 yıl 10 aya kadar hapis cezası istendi. Ceza almalı mı sence?
Reynmen’i seven biri olarak diyorum, bu ifadeleri kullanmışsa ceza almalı. Karşı tarafta tahrik yapmışsa ceza alır, zaten. Türkiye’de suça karışmış onca insan bırak ceza almayı hakkında soruşturma bile açılmazken, ünlü birini nasıl aşağı çekeriz diye uğraşıyorlar, anca.
Ak bu Devlet de Ama Nazik Hassas He çıt kırıldim Hakaret edilsin hemen Hapis Ulan Madem bunlar ağır suçsa o zaman Cinayet tecavüz bunlar normal mi onlara neden bir şey demiyor serbest bırakıyorsan Reynmen bu yaptığı doğru Değil Tabiki Tehdit etmeye hakkın yok Ama hakareti de umursamayin söylenen söz haksız olununca sahibine yani edene geçerlidir devlet devlet Tecavüzcu Şerefizleri Ağır hapis cezası ver Masumlar ölmesin cinayetler son bulsun artık
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
62
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yeni nesil 'sanatçılar' hep bir değişik. Ne ses var ne kendine ait eser. Makine ortamında dijital ses çak geç. O değil bunların peşinden koşan aptallarda hiç kalite anlayışı yok ki. Geçmişe bakıyorum TRT sanatçılarına tam beyfendi ve hanımefendi naif ses birde şimdi öküz gibi anıran saçma sapan sözler dolu. Anlam veremiyorum nasıl bu kadar orta çağ dönemi yaşıyoruz. Parayı kısa yoldan bulup şımarıyorlar. O kadar aptal da destek oluyor konserine gidiyor arabasında son ses açıyor. Geçen lüks bir araçta kadın son ses açmış bu kişiyi camlar da açık Allah akıl versin dedim. Ulan bu kadar mı kaliten düşük ya.
İnternet & Teknoloji konusunda 472 cevap paylaştı.
Şaka maka, bu ergen irisi taifesinin kullandığı dil yüzünden, memleketin gençliği insanlara ağza alınmayacak aşağılamalar ve tehditlerde bulunmayı kanıksadı.
İnternette Türk milleti kadar tehditkar, sürekli insanlara düz hakaret sallayan ikinci bir kitle daha yoktur
Vasfınız ne sizin diyen adam da sanki atomu parçalamış. Yeni dönemdeki şarkıcıların çoğunu yolda görseniz yolunuzu degistirirsiniz ama meşhur (!) diye insanlar bunlara bayılıyor. Cezayı hak ediyorsa almalıdır l.
tüm kalbimle söyleyeceğim düşünce mi bir bayana asla bu tür sözler sarf edilmez ve bir bayana asla hakaret edilmez ben her zaman bayanlardan yanayım bu konuda da bayanlar haklı
O bayan da az değil bir bayan olarak söylüyorum insanların hayatlarına çok burunlarını sokuyorlar yorum yapıyorlar haddi olmadığı hal de adamın canına tak etmiş demekki magazin programlarını gereksiz buluyorum adam bu sözleri kullanmamaliydi ama başkalarının üzerinde çok boş cümleler kuruyolar kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi.
@beyazzz__17 anlıyorum hanımefendi ben o bayanları tanımıyorum ama her zaman bayanların yanında olduğum için taraflı yazmak istedim ama size inanıyorum
Kadınlar ö. ldürülüyor, t. aciz ediliyor serbest bırakılıyor. Haklı olan biri hakaret ettiği için hapis isteniyor. İşte Türkiye’nin adaleti bu kadar. Sözün bittiği yer.
reynmeninde bize kattığı bişey yok ama bircan konusunda dedikleride yanlış değil sonuçta reyting uğruna ortalığı kızıştırmaya çalışırsanız cevabınızı böyle alırsınız
İnsanın kendini savunma şekli de hapse sebep oluyorsa vay halimize. Olay ne bilmiyorum ama şu sözler kendini savunma konusunda oldukça narin bir cümle bile denebilir. Ama gel gör ki adaletin olmadığı bir simülasyonda yaşıyoruz, çok yazık.