"Dosya adı/adları hedef klasör için çok uzun oluyor. Dosya adını kısaltıp yeniden deneyebilir veya yolu daha kısa olan bir konumu deneyebilirsiniz."
Arkadaşlar bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Hiçbir dosyayı taşıyamıyorum ya. Allah rızası için bilen biri varsa yardım etsin lütfen.
Arkadaşlar bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Hiçbir dosyayı taşıyamıyorum ya. Allah rızası için bilen biri varsa yardım etsin lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
regeditten çözersin varsaylımki yapamadın yardımcı programlar kullan misal birde hangi dosyalar hddmi flash diskmi
Ya regeditten denedim hiçbir dosya çıkmadı, doğrusu yardımcı programları da indirmeye tırstım biraz, belki virüs falan vardır diye. Hem flaştaki hem de bilgisayardaki dosyalarda böyle hata meydana geliyor. Nasıl düzelteceğim? Sadece ingilizce karakterler kullansam sorun çözülür mü?
bootable flash disk oluştur chkdsk /f yap ondan önce bir sfc /scannow yap tarattır bir
Nerede yapacağım bunu?
komut istemi cmd
Komut istemini açtım bunları mı yazacağım; "bootable flash disk oluştur chkdsk /f yap ondan önce bir sfc /scannow yap tarattır bir"
sfc /scannow bunu yap önce ondan sonra flash diski biçimlendir rufus indir rufusta mbr seç windows 10 - 8.1 vs. indir iso dosyasını flashya yaz rusuf ile sonra bilgisayarı yeniden başlat biosta boot kısmından usb üste al sonra save and exit sonra klavye türkçe dil türkçe dicektir sağ latta windowsu onar diye bir şey var gir devam et gelişmiş ayarlar komut istemi tıkla açılan sayfada chkdsk /f yap
Dosya adını kısalt
Adı kısa olan dosyalarda da bu sorun oluyor, bu mantıkla onların adlarını tamamen sileyim o zaman? 🤣
Haha bu hata aşırı saçma o zaman. PDF dosyası mı
Yok ya sadece PDF olsa yine iyi, normal boş klasör oluşturuyorum diğer klasöre taşımak istiyorum aynı hatayı veriyor. Klasörün adı da "Yeni klasör". 🤣 bunun nesini kısaltayım daha? Aşırı saçma, çok sinir oldum bu duruma.
Cihazla alakalı bir sorun büyük ihtimalle
Ödev falan mı
Hayır sadece derslerimi kategorizelendirmek için klasörler oluşturuyorum ve derslerimi adlarına göre bu klasörlere taşıyacağım. Fakat olmuyor.
Bilgisayarda mı telefondan mı yapıyorsun
Bilgisayar tabii ki
Telefona yükle uygulamayı telefondan yap
Zaten telefondan dersleri indirdim ve bilgisayarda ilgili klasörlere pay edeceğim. Ama ol-mu-yor, olmuyor olmuyor. 🥺
Senin yerine yapacak bir arkadaşın yok mu
Hayır maalesef