Yani işine gelmediğini söylüyorsun çıktıktan sonra kontrol ettiniz mi Kondom yırtılmış mıydı ya da hani şöyle söyleyeyim erkek arkadaşın finalde konum var diye konum içine mi gelmişti yoksa çıkartıp üstüne mi gelmişti
normalde ayda 1di ama bu sefer 2 olunca mecburen içmek zorunda kaldım bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum yoksa içmezdim şu an sadece regl gecikmesi o ilaç yüzünden mi onu merak ediyorum
Kızlar Ne Diyor
Senede sadece 2 tane kullanilmasi tavsiye edilen ilaci 2 haftadada kullanmazsın hormonel dengeyi asiri bozuyor etki eder tabi ki
hamile olma ihtimalim yok demi
Bilemiyorum ama buyuk ihtiamalle degilsindir
Erkekler Ne Diyor
Merhaba, hemde fazlasıyla etkiler regl döngünü, hormonal düzene ciddi anlamda etki eder ertesi gün hapları
Tabi ki geciktirir ella sadece kondom yırtılması , zorla ilişki (tcvz) gibi durumlarda kullanımı uygun ama ilişkiye girip ella kullanmak doğru değil
Keşke dikkat etseydin Ella sıkıntılı bir ilac korunmak zormu geliyor yaş kac senin
23
İcine mi kaçırdı peki ki kullandıb
hayır önlem amaçlı içtim
Gll midin lütfen
ney anlamadım
Gelir misin lütfen diyorum
Regl düzenini bozar mümkün olmadıkça alma
hamile olma ihtimalim var mı
Yok içine ztn gelmemiş tedbir için içmişsinde her birlikte olduğunda slms hem öğrenci için büyük para hem sagliksuz
test yapsam mı çünkü regl 6 gün gecikti
Yani işine gelmediğini söylüyorsun çıktıktan sonra kontrol ettiniz mi Kondom yırtılmış mıydı ya da hani şöyle söyleyeyim erkek arkadaşın finalde konum var diye konum içine mi gelmişti yoksa çıkartıp üstüne mi gelmişti
boşalmayı dışarda yaptı içeri boşalmadı
Gördün demi eminsin
evet eminim dışarı boşaldı sadece önlem amaçlı içtim zaten 2 hafta sonra tekrar aynısı oldu onda da ilacı içtim ondan dolayı mı şu an regl gecikti
Aynen öyle ne sıklıkla yapıyorsunuz
normalde ayda 1di ama bu sefer 2 olunca mecburen içmek zorunda kaldım bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum yoksa içmezdim şu an sadece regl gecikmesi o ilaç yüzünden mi onu merak ediyorum
Aynen öyle horkin demgesi bozar o yılda en fazla 1 kez alın der doktorlar sevgilin dd mi uyarmadi
yok o da bilmiyordu sonradan araştırınca öğrendik
sence yarın bi test yapmalı mıyım
Yaşlar kaç ki bu kadar sık olup bunu bilmemek
Metrobüs mü bu geciksin öyle.🤦
Adet düzenini bozar. Bir daha kullanma.
Bunu kızlar daha iyi bilir
Hemde ne gecikir
evet okumuştum bildirgede
Neden geciktirici almıyorsun
Neden kullandin
ilişki sonrası aldım ama içeri boşalma olmadı
Erkek arkadaşın mi fb mi