Üniversitede okuyorum, sınıftan yakın bir arkadaşım kızlar tuvaletine kamera yerleştirmiş ve her sınıftan kızın görüntüsünü elde etmiş. Bu görüntüleri de hangi sınıfın kızıysa oradaki erkeklere para karşılığında satıyor. Kısa sürede araba bile aldı kendine. Şimdi bu durum benim çok canımı sıkmaya başladı. Okul yönetimine adımı belirtmeden gizli bir mektup yazıp şikayette bulunsam mı? Acaba benim şikayet ettiğimi anlar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
şikayet ettim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlasa ne olacak? Böyle pis şeylere susarak ortak olmayın.
ya benim söylediğimi anlarsa
Valla kardeş kamera koyanı falan boş ver de tuvalet görüntüsüne para veren mal oğlu malları merak etmiyor değilim yalan diyemem 😁😂😂😂
kızlar domalıyor, eğiliyor kalkıyor, memesini vajinasını anal bölgesini açıyor görüyorlar yani adamlar memnun
La internette ganimet bunlar. Nerde nasıl okuyon ki sen bu hangi üniversite 😂 ne yapsam kantin falan açsamya orada ben. Vajina açlığı malum de görüntü olarak bu kadar açların toplanması ilginç. Tostun ortasına delik açıp 50 tl ye satarım ben bunlara 😂😂
ahhaa deli yaa :D süper fikir ama :D
Kötü bir gün geçirdim güzel güldüm ama ya teşekkür ederim
ben teşekkür ederim aklına sağlık :D güzel espriydi
Söylemen lazım sende susup kalırsan söylemezsen bu suça ortak olmuş oluyorsun sonra seninde başın belaya girer.
Ben niye izlemedim hiç
İnternette düşmemiştir
İsim vermeden yazabilirsin
Hangi üniversite
niye ifşa edeyim ki
Trol olduğunu bu kadar belli etme
moll mısın arkadaş niye diyeyim üniversitenin adını
1. Bir erkek nasıl kizlae tuvaletine kamera yerlestirebiliyor? 2. O kadar sanıyorsa videoları hiç mi şikayet eden olmamış duyulmamış? 3. Bu videoları alanlar hic mi kızları tehdit etmemiş vs..
Kafandan uyduruyorsun kısaca
orasını ben bilmem uzun zamandır yapıyor bunu ama, kimse de şikayet etmedi onu
Edin
ya benim ettiğimi anlarsa
Isim vermesinler