İnternet & Teknoloji Üniversitedeki hocalar okul kameralarına istedikleri zaman ulaşabiliyorlarmı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefondan, bilgisayarlarından vs kolaylıkla ulaşabilirlermi Güncellemeler+1 yıl Özel okul bu arada Üniversitedeki hocalar okul kameralarına istedikleri zaman ulaşabiliyorlarmı? Cevapla Bilgisayar Soruları Üniversite Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı. Hayir yoneticilerde yetki olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öğretim üyelerinde yok dimi eminmisin Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Olamaz olursa zaten sorunlar cok olur... Yorumla
Birrrrbilenkızzzz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl bu soruyu sorma nedenin ne anlamıs degilim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nedenini ne yapacaksınızki soruyorum işte Yorumla Birrrrbilenkızzzz +1 yıl merak ettim ya Yorumla Soran +1 yıl Koridorda hoca sınav kagıtlarını bir iki dakikalıgına peteğin üzerine bırakmıştı bizde arkadaslarla hemen foti çektik. Şimdi kameraları hoca izleyebilirmi yoksa üstlere bildirmesini gerek bakması için. Birde hoca hiç şüphelenmedi Yorumla Birrrrbilenkızzzz +1 yıl Kamera varsa koridorda ne yaptiginiz incelenir bakilir Yorumla Soran +1 yıl Gün sonunda bütün kameralara bakılıyormu Yorumla Birrrrbilenkızzzz +1 yıl Bu konu hakkinda bir bilgim yok hocana sorsana o biliyordur Yorumla Soran +1 yıl Hocama sorarsam şüphelenir bütün kameralara baktırır sonra poku yeriz Yorumla Birrrrbilenkızzzz +1 yıl Ne zaman oldu bu olay Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayir yoneticilerde yetki olur
Öğretim üyelerinde yok dimi eminmisin
Olamaz olursa zaten sorunlar cok olur...
bu soruyu sorma nedenin ne anlamıs degilim
Nedenini ne yapacaksınızki soruyorum işte
merak ettim ya
Koridorda hoca sınav kagıtlarını bir iki dakikalıgına peteğin üzerine bırakmıştı bizde arkadaslarla hemen foti çektik. Şimdi kameraları hoca izleyebilirmi yoksa üstlere bildirmesini gerek bakması için. Birde hoca hiç şüphelenmedi
Kamera varsa koridorda ne yaptiginiz incelenir bakilir
Gün sonunda bütün kameralara bakılıyormu
Bu konu hakkinda bir bilgim yok hocana sorsana o biliyordur
Hocama sorarsam şüphelenir bütün kameralara baktırır sonra poku yeriz
Ne zaman oldu bu olay