AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
467Cevap
yanında gezdırılen sarj cıhazları var onu fulleydıkten sonra tele takıyorsun aksama kadar takılı kalıyo
Sorma s4 le derdimiz büyük :( günde 3-4 defa.
Günes enerjisiyle calisan telefonun icadini 4 gözle bekliyorum :D
iki günde bir daha yeni aldım telefonumu Allaha çok şükür çalışıyor...
Samsun galaxy s3, 2 günde bir. 2 yıl oldu alalı batarya hala aynı. Romu değiştirdim sadece :D
O nasil oluyo yaa. Ben note 2 kullaniyorum oysaki
wifi devamlı açık, tel devamlı açık günde ortalama 2 saat konuşma msjlaşma.
Eğer video falan izlersem bir gün dayanıyor. modifiye edilmiş rom.
Tam bitmeden de takiyorum. Sürekli şarjda diyebilirim
Prizden çıkarsa bir gün o şarj kaç günde taktığımı sayar söylerİM :D
o kadar ilgisizim ki üç ya da dört günde bir takıyorum herhalde hiç dikkat etmem telefonuma
Her saniye şarjda cok cabuk bitiyor şarjın telefonu var artık :)
ben de ortalama 1.5- 2 güne takarım. Şarja taktım mı dolmadan çekmem zaruri durumlar hariç. Görev yöneticisi vasıtasıyla çalışan uygulamaları sık sık kapatırım.
ı phone kullanan bizlerin ortak sıkıntısı şu an şarjda son güncellemelerden midir nedir şarjdan çıkarttığım andan itibaren 5 dk sınra %98
Hahaha :D iyiki almamişim iphone
e ama tek sıkıntımız şarj ios u hiç bir androide değişmem ben. adnroid gibi virüs kaçtı vay efendim düştü çizildi derdi yok kapak almamada gerek yok mesela çizilmiyor ı phone lar
Hmm iyimiş
iphone olunca mecbur 4-5 kere :/ helede nette dolasınca
şarjıma günde 1 kez telefon takıyorum o da ona yetiyor
Telefonunuzu günde kaç kez şarjdan çıkarıyorsunuz desen daha iyi olurdu._. Sürekli şarjda
Bir kere ama bzen iki eger cok nette ism varsa ogun
bursalılar saati 20 tl gitar dersi veriyorum isteyen ulaşsın
doğruyu söylemek gerekirse telefonum ıphone 5 ve sarjazdan hiç çıkmıyor yani sürekli sarja da bir yere giderken ne yapıyorsanız dersenizde sarja yanımda getiriyorum internet kullanmaya başladığım anda en fazla yarım saat dayanıyor sarjam :)
Akşam yatarken takiyorum sadece arada çok oynuyorum 2 kere takmak zorunda kalıyom öyle
Ihtiyac olarak kullanirsam 2 gunde 1 , oyuncak gibi oynarsam gunde 1 :)
katılıyorum sana nerdeyse şarjdan çıkarmıyorum ama şarj dayanmıyor
Şarjdan cıkartamıyorum ki mübarek sanki diyalize bağlı böbrek hastası :/
24 saatte bir s3.. nazar değmesin bebeğime maşiallah de
MAŞALLAHHH
Sevgilim varken gunde 2 yokken 2 gunde 1 :D s3 kullaniyorum bazen yedek bataryayada sans veriyorum :)
Bu soruyu ben sordum 3 cevap aldı l*n yani seninki benimkinin 200 katı kadar cevap :(( benim neyim eksik? ya da neyim fazla mı demeliyim :((
3-4 defa sürekli telefonda konusuyorum o yuzden priz bulamazsam qotume takıyorum sarz aletini yine sarz yapıyorum o kadar yani
Günde bir kere oda zaten sarji bitmiş olmuyor yatarken ℅60 larda felan olur günlük ℅40 30 felan gidiyor
şu an sana sarjda takili iken yazıyorum her an sarjda yedek bataryam var dışarı çıkarken
Bende şu an sarjdan yaziyorum. Telefonun bizi düşürdüğü hale bak
Aynen hatta o şarj dolduran cihazlar var hani disarda bile takabiliyon onu alcam
Benimki 3 saatte bittiği için genel olarak şarjda dolaşıyorum
Yok artık 3 saatte mi
Bataryanın ömrü bitti, taşınabilir şarj aletiyle dolaşıyorum, diyalize bağlı gibi :D
Tel lg g2 günde en fazla 2 defa takiyorum. Ama çık aktif oynuyorum. Paket veri açık ve Clash of Clans oynuyorum ve opera ile internete giriyorum. Çok aktif kullanmasam 2 3 günde 1 takiyorum.
Bunu farklı şekilde ben sormuştum. Şarjı mı telefona aldım telefonu mu şarja aldım anlıyamadım. Bir türlü ayıramıyorum onları nasıl bir aşk besliyorlarsa birbirlerine :D
kesin iphone kullanıyorsun ben günde bir defa takıyorum ama çoğu zaman şarjı bitmemiş oluyor ya da 2 günde bir LG G2
Note 2
aslında note2 de iyi dayanır ama
Bazen 3 bazen 4 ama genellik sarjda takili kaliyo 😄😄
Ben günde ya 1 ya da 2 kere takıyorum, çabuk bitiyor.
2 günde bir veya nete filan fazla girersem günde 1 defa
bazen 1 bazen 2 bazen 3 ama kesinlikle hergün en az 1 kere bile olsa şarja takarım.
Oglum oyun oynadigindan malesef 4 hatta 5 kez sarj ettigim oluyor.
telefonu yeni aldım lg g3 2 günde bir bazen günde 1
piriz olan yerlerde yaşamaya başladım duvara baglıyım :D
Akilli telefonlari genelinde sarz sorunu var ama dedigin gibiyse eger bataryayi degismelisin
Kullanmama baglı 1 de olur 4 de olur günde internete girmeme baglı
Kullandığım telefon iPhone artık gerisini sen düşün...
1 kere harici sarj var yanımda 9000 mah
telefon da note 3 3000 mah sıkıntı yok (:
şarzla telefon öyle bir bağ kurmuşki ayrılamıyolar bir türlü :) fişe takılı hasta gibi
bende 1 eya 2 takıyom aynen benımde nedensızce cabuk bıtıyo :D
şu an ellimde olani mutlaka iki 3 kere kendi telefonumu 2 gunde 1 kere sarj etsemde yeter
günde mi...
5 günde bir takıyorum şarja
eski modellerle mutluyum
1 kez şarj ediyorum. Sabah full çıkarım akşama %20 30 gibi eve gelirim genelde
İki, bazen üç belli olmuyor ne kadar internet kullandigima bagli.
Akilli telefonlarin kaderi bu yapacak birsey yok 😎
Değişiyor netede hep telefondan girdigimden bazen sabah akşam şarja takıyorum baya kalabiliyor.
samsung günde note 1
iphone günde 2
samsung sgh880 haftada 2
Kaç kere şarj ettiğimi ben bile unutuyorum. Anamdan babamdan çok şarj aletimle beraberim.
nerde eski telefonlar nokıa lar filan 1 hafta şarjı giden :(
He ya sorma. Insan öyle diyor ama androidden de vazgecemiyor
androidler birde milletin orasında burasında patlıyor. şarja takılıyken konuşmayın aman dikkat :)
valla haci telefon nasrettin hocanin esegine donmus alistirdim keratayi 6 aydan 6 aya abi sarj var mı sarj diyo onuda utana utana dddd
Gece takıyom sabah kullanıyom sonra gene gece takıyom. Ne telefonun?
Note 2
Anladım iphone sandım da bataryanı değiştir
Lg g2. Android ve ios ve windows. Hepsinden daha uzun gidiyor sarji. En iyisi diyebiliriz. 2 günde bir bazen 3 gun. Sarja takiyirum. Ayrica 5 inc ekranı var. :)
Gece yatarken takiyorum gündüzleri çok sıkıntı olmuyo ama çok ugrasirsam akşama doğru tekrar takmam gerekiyor.
kıy paraya al batarya gücü yüksek bir telefon sarjı dayansın ^^
Günde bir kez internete oyuna fazla yüklenirsem iki :)
+++
Prizin yanından 2 dönümlük yer aldım uygun fiyata telefonum ve benim için.. Oraya mesken kurdum..
Artık telefon yerine elektrik santrali taşımak lazım. 3-4