Mesela ben günde ya 1 ya da 2 kere takıyorum, çabuk bitiyor. Ya siz?
Cevabın nedir?
+1 yılFacebook uygulaması yüklü iken 18 saat dayanıyor telefonum. Günde 1 yani. Facebook uygulamasını kaldırınca 24-36 saat arasında gidiyor şarj. Ekran kullanımı 6 saate dayanıyor.
Telefon Note2- Bir yıllık. Bu zamana kadar 365Kereden fazla şarj edildi.02 Yorumla- +1 yıl
günde 2 kere şarj istiyorsa format zamanı gelmiştir. Cleanmaster gibi uygulamaları kaldır Onlar zaten şarj yer sürekli. Sürekli hafıza boşaltmak da çok şarj yer. Androidin çalışma mantığı ne kadar çok RAM kullanılırsa o kadar akışkan olur. Baktın RAM 1500 1600lerde yeniden başlat rahatlasın.
En İyi Cevaplar
- 97 Yorumla
- +1 yıl
Veri acikken üc kapaliyken bir defa korkuyorum iyice batarya nın ömru bitecekdiye,,,
Maalesef yıl olmuş artık 2015 hala telefon için şarj alaeti taşıyoruz, telefonları şarja takıp saatlerce bekliyoruz.. Bazen günde 3 kere taktığım bile oluyor...
00 Yorumla
Sarjda yasiyorum annem yemegimi suyumu yanima koyup cekilior :)
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
310
Cevap
465Cevap
+1 yılBir sabah bir akşam hap gibi bişey bu ya! Millet akıllı telefonlara geçti mail atıyorum oku diyo
Keşke herkeste bu teknoloji olmasa da mecbur kalmasak rahmetli benim 2100 az kahrımı cekmedi
Duvara mı atmadım, Kapağını mı değiştirmedim.. rezillik ...00 YorumlaValla normalde gunde 1 ama cok sasirdm arkadsmn dugunu vardi istanbula gttim ve teli hic kapamadm ama arama harici hic kullanmadm bos vaktm olmadi ve 3 gun sonunda ilk kez halen % 50 sarjm vardi bir yildr telwfon bnde hc beklemiodm bu kadar dayandginida tahmin etmiodum
00 Yorumlaaracımda araç şarjı cebimde kablosuz cep şarjı evde bilgisayara bağlı usb kablosu şarj için 2 adetde şarj aleti biri evde biri iş yerinde.
nerde şarj aleti kablosu vb görsem hemen takarım. günde 2 kez ortalama tam şarj ediyorum. Eski telefonların gözünü seveyim 3310 bir hafta şarjı giderdi. utanmasan sırtıma güneş paneli takcam telefonu dışarda şarj etmek için00 YorumlaOyun oynarsam günde bir. Sadece müzik veya konuşma yaltığım dönemlerde 2 günde bir. Eğer şarjın yetmediğini veya bir sorun olduğunu düşünüyorsan bataryanı uyumlu bir veya iki üst modeli ile değiştirebilirsiniz. Daha üstü şarj olurken sorun çıkartabilir.
00 Yorumla
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılIphone'da Bildiğiniz Üzere Biraz Şarj Problemi Var Çok Çabuk Bitiyor Ve İnanılmaz yanıda Acantajıda Çok Çabuk Dolması Şarjın Harika Bu Yönden Iphone'nun Üzerine Telefon Tanımıyorum Ben Sizin Görüşünüz Nasıl Bilemen Katılıyor musunuz Bana :-))
03 Yorumla- +1 yıl
Anladım Ama Iphone Ayrı Bir Model Yani Samsung , HTC , Çok eski benim düşüncem tabiki.
+1 yılÇinden aldığım xioami telim 3200 mah bataryası tam yoğun kullanımda bile 1 günü rahat çıkarıyor.. eskiden Samsung cihazı günde enaz 2 kere takardım.. şimdi çok rahatım..
00 YorumlaAkşamdan şarj ederim, yatmadan çıkarır yanıma koyarım, sabah %95 gibi başlar, akşam %20 lerde eve dönerim. Sonra yine aynı hikaye :)
Günde bir kez yetiyor, ve gerçekten çok konuşuyorum telefonla...00 YorumlaŞimdiki telefonlara bakarak eski telefonların şarjı çok daha uzun süre gidiyordu. Tabi şimdiki teknoloji de o zaman yoktu. En az 2 kere takıyorum şarja.
00 Yorumla
+1 yılİphone 5s aldım yani çok kullanırsam 3 defa az kullanırsam 1 normal kullanırsam 2 yani 2 yeni telefon alacaklara önerim ALMAYIN çok kötü hafızası gittikçe yavaşlıyor SAMSUNG keşke alsaydım diuorum
00 YorumlaAkıllı telefonların dayanma süresi 1 haftaya çıkana kadar telefon almayı düşünmüyorum canından bezdiriyor insanı bunlar asıl işlevine yaramıyor tam lazım olduğu anda kapanmış oluyor.
00 Yorumla
+1 yılSon cıkan telefonların sarz süreleri iyi. devamlı kullansanda sorun yaşamazsın. Normal kullanırsan 2 gün şarz tutabiliyor.
Ben cok memnunum. Internet radyo gps hep acık. Akşam 2-3 saat internette dolaşıyorum. Yatarken koyuyorum şarza.01 Yorumla
+1 yıleskiden baya uzun gidiyodu şarjım ama bir keresinde çoklu şarj kullandım, orijinal şarjım yoktu yanımda. o baya telefonun amk. şu an patır patır şarj yiyo :(
00 Yorumlaeski sony teknikj servis tarafından gaspedilmese idi adaptörü kaybediyorum derdim. ama şimdiki hem hiç bir şeyi açmayan bir işlemciye ve nlet bir batarya kontrolünesahip. allahtansadece modem yapıyorum. yoksa kaçan kaçtı valla:)
00 Yorumla
+1 yılBazen hiç şarjdan çıkmıyo. :)) bu androit telefonların şarjı çok çabuk bitiyo. İki müzik dinlesem şarj yarıya iniyo..
00 YorumlaFaksam yatmadan takıyorum sabah aliyorum. bir de aksama doğru idareten yarim saat kadar takiyorum. Yetiyor.
00 Yorumla
+1 yılEn fazla haftada 1 kere :D Kullanmıyorum çünkü sadece hafta sonu alıyorum yanıma ne olur ne olmaz :)
03 Yorumla- +1 yıl
haha gerçek ama :)
şu an kullandığım telefon 1 günü anca çıkarıyor, 2 önceki telefonum 2-3 gün gidiyordu batarya kapasitesi çok yüksekti.
03 Yorumla
+1 yılGünde bir kere. Android olsa hiç başa çıkılmaz android düşmanıyım android prize bağlı hasta mübarek fişten ayırsak işi bitiyor.
00 Yorumlaıp hone kullanırken 4 kere takıyordum :) şimdi discovery kullanıyorum 1.5 gün de bir
06 Yorumla10-15 kere takıyorum çünkü boş zamanlarımda sosyal medya ve film izlemeyı sevıyorum daha dogrusu yabancı dizi. d
00 Yorumla
+1 yıl5milyon defa sanırım telefonum sarj sorunu var ya da batarya bitmiş bilemiyorum utanmasa 15dkda bir sarj cihazını takın diycek
00 Yorumla
+1 yılSadece geceleri şarja takıyorum.
Eğer o gün çok fazla telefonda takıldıysam, gün içinde de bir kere şarj ediyorum.00 Yorumla
+1 yılPriz izin verirse arada çıkarıyorum telefonu gezmeye.:)
20 Yorumla
+1 yılTelefonla cok oynarsam 2 pek elime almazsam 1 gün gidiyor
10 Yorumla
+1 yıl1 kez yetiyo zaten cok arayanim soranim yok genelde gittigim yerlerde unuturum arkadaslarim hatirlatir
00 Yorumlaİki kere takiyorum çünkü sürekli elimde ve telefon eskidikce bataryasi bosaliyor yani anliycagimiz şarj ömrü tukeniyor
00 Yorumla
+1 yılcok kullanirsam günde birkez
ama nadir kullanim durumunda
iki üc günde bir12 Yorumla
+1 yılHergün 1 defa şarj etmek zorunda kalıyorum sağ olsunlar arayanım , soranım , sesimi duymak isteyen , merak eden dostlarım çok.. Aramayanlarda var tabi onlarda kendileri bilir...
00 Yorumla2 haftada bir :) ve memnum şimdi telfonumdan :) ohbe 2 haftadr andorid telfonum yok :) normal telfon kullanıyorum :) benim için bire bir oldu :) ama internetsiz dayanmıyorum :) ben carşamba ve cuma alırım yine :)
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılİki şey diyeceğim, siz anlayın:
IOS 7, iPhone 4...10 Yorumla ben günde hiç takmıyorum çünkü telefon devamlı şarja bağlı olduğu için :)
00 Yorumla
+1 yılEvde elektrik faturasini babam öderken 3 kere koyardim simdi yurttayim hic cikarmiyorum sarjdan :-)
00 Yorumla
+1 yılIphone kullanıyorum günde 2 3 kere takıyorum Wi-Fi açıkken cok yıyo
00 Yorumlao nasıl telmiş yaaa? :) benimki bir hafta kadar gidiyo
00 Yorumlaevdeysem 2-3 saatte bir. dışardaysam bitmesin diye kılı kırk yararım
00 Yorumla(Benim. lg g2 ya uzun dayankli diorlrdi bide sarjina. gunde 3. kez takyrm :-D
00 YorumlaS3 mini kullanıyorum 3 günde 1 kere sarja takıyorum genelde
00 Yorumla1 kez takıyorum yatana kadar gidiyor daha doğrusu iteleye iteleye yetiştiriyorum :))
00 YorumlaÇok kullanınca günde 2'yi geçmiyor ama normal koşullarda 2-3 günde bir anca.
00 Yorumla
+1 yılGenelde 1 kez kullanıma göre 2 ve 3 e çıkabiliyor :))
00 YorumlaSarjdan çıkmıyor ki hatta otomobil için usb sarj cihazı aldım araçta bile sarj..
00 Yorumla
+1 yıltelefonun marka modeline göre değişir benimki bitmiyor.
00 Yorumlaiphonumu rafa koydum nokia kullanıyorum abartısız 2 haftada bir takıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
3310 mu
+1 yıl3 güne bir ;) sevgilim olmadığı donemlerde yasıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElektronik mühendisi yegenimin bana dogum gunu hediyesi telefonum s3 mini hic sarj etmiyorum arkasına solar panel yapıstirmis icindede salladikca elektirik ureten bisiyler takmis biraz agir olmus ama sarj sorununu cozmus ( vestelde calisiyor)
00 Yorumla
+1 yıl2 günde 1 kez çok kullanmıyorum zaten ihtiyaç olunca arada bazı konuştuğum insanlar var aile v. b
00 Yorumla
+1 yılBen bir kere takıyorum dışarı çıkana kadar çıkarmıyorum tabi oda değişikliği hariç
00 Yorumla
+1 yılgece takıyorum gün boyu götürüyor. ama şarj aleti her zaman yanımda ailemden uzakta olduğum için :)
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı. akşamları nete girdiğimde birkaç saat şarjda kalıyor.. o da bana ertesi akşama kadar yetiyor..
00 Yorumlabir kere takıyorum azaldımı taşınabilir şarj aletini kullanıyorum sabahtan geceye rahat yetiyor 3000 mah pil taşınabilir pil 2700 mah
00 Yorumlacep telefonumu günde 2 kere dizüstü bilgisayarımı 3 günde bir
00 Yorumlahaftada bir kez. Telefonumun ne olduğunu siz anlayın artık :(
05 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş:):)
İnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı. Çoğunlukla iki kez. Bir kez sabah, bir kez de eve geldiğim zaman.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. eski telefonum 10 günde bir kez.. Şimdi ki maalesef her gün..:(
00 Yorumla
+1 yılDayanmıyor 6. saatte şarja girmiş oluyo :D günde 2 kez takıyorum
00 Yorumla
+1 yılSabahtan akşama kadar telefonumla uğraşmama rağmen günde 1 kez yeterli oluyor :)
00 Yorumla
+1 yıl2 3 kere.. Isim çıkınca çıkartıp takmalari saymıyorum tabi.
00 Yorumlaoyun oynadığım zamanlar günde 2, diğer zamanlar 2 gün için 1 defa şarj yetiyor.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılGece takiyorum bütün gün hep kullanıyorum hatta bazı gece bitmiyor bile 3g sürekli açık ve cok net kullanıyorum şarjı fena değil note3 ün
00 Yorumla - Devamını Gör (715)
Devamını Gör(760)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem