İnternet & Teknoloji Telefonunuzda arayan mısınız yoksa aranan mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Genel olarak sizi mi ararlar yoksa siz mi ararsınız?Beni ararlarsa açarım. 😀 Arayan. Aranan. Hem aranan, hem arayan. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonunuzda arayan mısınız yoksa aranan mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 960 cevap paylaştı. Çok önceleri arayan taraftım.Sonradan sonraya hem arayan, hem aranan tarafa geçtim.Sonrasında aranan taraf oldum.Şimdi ise çerezlik niyetine aranan bir kişi oldum.(Çalışmayı icat edenin ***)cut. 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Kimseyi aramadığımı fark ettim. Genelde aranan tarafım. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl aradıklarım da var arayanlar da vararada açmadıklarım da var açtıklarım da var 0 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hayırsızım ben kimseyi aramam sormam kimse de beni sormaz 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İkisi arasında denge var. Aradığım kadar aranıyorumdur. Arandığım kadar arıyordum. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aranıyorum sürekli ve bu durumdan nefret ediyorum artık. 0 0 Yorumla
LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Telefonla konuşmaktan nefret ederim. Bunu bile bile ararlar beni genelde. Ben de açmam😄 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Telefonla konuşmayı sevmiyorum pek kimseyi de önemli bir şey olmadığı sürece aramam 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Genelde ararlar ben de açmam jfjjf 0 0 Yorumla
focussbluee Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Aranan ama işleri düştüğü için arayan 0 0 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Arananım asla aklıma gelmiyor birini aramak 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 374 cevap paylaştı. Yanlış anlaşılmasın ama aranan 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok önceleri arayan taraftım.
Sonradan sonraya hem arayan, hem aranan tarafa geçtim.
Sonrasında aranan taraf oldum.
Şimdi ise çerezlik niyetine aranan bir kişi oldum.
(Çalışmayı icat edenin ***)
cut.
Kimseyi aramadığımı fark ettim. Genelde aranan tarafım.
aradıklarım da var arayanlar da var
arada açmadıklarım da var açtıklarım da var
Hayırsızım ben kimseyi aramam sormam kimse de beni sormaz
İkisi arasında denge var. Aradığım kadar aranıyorumdur. Arandığım kadar arıyordum.
Aranıyorum sürekli ve bu durumdan nefret ediyorum artık.
Telefonla konuşmaktan nefret ederim. Bunu bile bile ararlar beni genelde. Ben de açmam😄
Telefonla konuşmayı sevmiyorum pek kimseyi de önemli bir şey olmadığı sürece aramam
Genelde ararlar ben de açmam jfjjf
Kimseyi aramam aranan tarafım.
Aranan ama işleri düştüğü için arayan
Arananım asla aklıma gelmiyor birini aramak
Yanlış anlaşılmasın ama aranan 😀
Hem arayan hem aranan.
genellikle arayanım
Çoğunlukla arananım
Genelde aranan.
Asla aramam aranmakta istemem xmxmssmsm
İkiside değilim 😂
Köyde tilefon çekmiğğ abee