Teşekkürler ♥️
Sofradayken gelen aramaya cevap verir misin?
Teşekkürler ♥️

Ben genelde telefonumu sessize alıp odada bırakıyorum. Sonuçta o an bir işim var. Yemek yiyorum. Babam ama hemen cevap verir ve uzun görüşür. Siz ne yaparsınız?
Evimizdeki en net ve kesin kural sofraya telefonların getirilmemesidir. Telefonlar odada durur yemek esnasında çalarsa az çok tahmin ederiz kimdir diye arada gidip bakarız önemli biri değilse önemli bı durum yoksa açmaz geri döner yemeğimizi yeriz. Genel olarak sofradayken telefona cevap verilmez bizde.
Bence de öyle olmalı
Cevap
17Cevap
Kimin aradaığına göre değişir
En fazla arkadaşım ya da yakında biri arar o saatte. Bende yemek teyim derim veya direk meşgule atarım.
Yemek ve uyku kırmızı çizgim bölünmesine izin vermem. Telefonu açmam ya da sessizde bırakırım
Sadece sofradayken değil de genelde ailem dışında olan aramalara cevap vermiyorum mesajla dönerim
O an ağzım boş ise açar konuşurum doluysa sessizden devam
Arama gelmediği için bunu düşünmeme gerek kalmıyor 😃
Ailemle yemekteysek cvp veriyorum bazen yemeği bırakıp telefona daldığım da oluyor
Kimin yanında olduğuma bağlı.
Ve kimin aradığına bağlı.
Bazen telefonu bırakıyorum bazen yanımızda duruyor duruma bağlı
Belki açıp müsait olmadığımı söyleyebilirim..
Açarım telefonu ama yemekteyim, sonra ararım derim acil bir şey yoksa.
Az önce yaşandım ve meşgule attım sonrasında yazdım sonra ararım diye
Veriyom abla :( Konuşurken hareretleniyom sonra sofradaki yiyeceklere tükürük saçıyom :(
muhabbet sarmıyosa açarım yani. acilse kesin açarım. eğer sevdiğim biriyse mesaj atarım, ama ben de sevmiyorum durduk yere tel açanlara yemekte
cevap veririm tabii ki
Kimin aradığına bağlı
Sonra cevap veririm genelde
Kim olduğuna bağlı bir durum.
evet veririm önemli bir şey olabilirim
Kimin aradığına bağlı 😀
hayır yemek her seyden önemli
genelde vermem gerekiyor
Genelde cevap vermem önem durumuna göre değişir
Vermem
Şartalara göre değişir.
kim olduğuna bağlı