barraquda | İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
4 ay
boyun kilon önemli.. ve sağlık sorunun var mı insülin direnci vs problemin var mı bunlar önemli.. obez derecesi değilsen.. günlük 1000-1100 kalori diyetini uygularsan. ve bolca da protein alırsan bunu uygularken.. yüzün gözün çökmeden , kasların erimeden ve sağda solda düşüp bayılmadan seri şekilde incelmeye başlarsın.. sonrasında da tempolu yürüyüş veya merdiven çıkmayı uygularsın.. ip atlarsın vs.. hzılandırır.. kendin bile şaşarsıın nasıl eridiğine..
Chloe Ting programlarına bakabilirsin internetten hem ücretsiz hem de her günü planlıyor. Yeme içme konusu için tavsiye verecek olursam da un ve şekeri kes tamamen. Protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi dene. Ayrıca yemeklere koyduğun yağı da azalt biraz. İlk iki hafta unsuz ve şekersiz çok zor oluyor ama sonra alışıyorsun ve kilo verdikçe daha motive oluyorsun. Bir tane de kalori takip programı indirirsin oradan da takip edersin 1 günde aldığın kalori miktarını.
Youtubeye uygulamaya gerek yok. Boy kilo endeksi yap boyuna göre kaç kilo olmalısın onu hesapla. Sabah 1 haşlanmış yumurta öğlen salata sadece akşam da bir kase çorba ve salata ye ekmeği unut istediğin kiloya gelene kadar bol bol su iç
Sporla kilo vermekten ziyade vucudunuz sekillenir. Kalici bir beslenme seklini ogrenmek daha hizli sonuca ulasmaniza yardim eder. Kanal olarak ; Ergin Kirbaç Chloe Ting ikisini de denedim beslenme ile desteklerseniz cok hizli toparlanirsiniz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
linkerboy1991 | İnternet & Teknoloji konusunda 50 görüş paylaştı.
Xper 6
4 ay
Günde 1 saat kardiyo 30 dakika body yap ve 1 aylık farkı gör
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş