Kpss konu anlatım aldım gayet güzel yapmışlar kendi notları ama lisans için bir kitap ön lisans var mı sanırım evet vardır testi ile ilgili bir fikrim yok maalesef
Korondan ötürü heves falan da kalmamıştı ondan sadece 3 ay calisabildim öylesine bir bölüm okuyorum (ulaştırma hizmetleri) bu bölümde atama olduğunu duydum o yüzden bu bölüme devam ediyorum şansımızı deniyelim belki bu bölümden kpss puanıyla bir işim oldu , ama asıl yapmak istediğim seneye tekrar üniversite sınavına girmek ve güzel bir bölüm kazanmak
Yazık oldu gerçekten çok yazık oldu kardeşim de fen oluyor onun da hedefi fizik sanırım tekrar tekrar söylememize rağmen tıptan nefret ediyor sevmiyor ama gerçekte fiziktene aranabilir mi sanmıyorum atansa bile profesör olsa bile yüksek bir maaş alamaz
FELSEFE YAZCAGIMA ONU YAZSAYDIM GENE ATANABİLİRDİM TIPI SEVİYODUM AMa bU BÖLÜMÜ DUYUNCA DİREK YAZIP TIPI EN SONA YAZIM YÜKSEK ALDIGIM İÇİN EN ÜSTTEKİ GELDİ ZATEN
Felsefe zor ya knk aslında bende tarihten atanamayacagimi bile bile tarih istiyorum amcam da sosyal hizmetler okudu 2,3 sene işsiz kaldı anca birilerinin yardımıyla bir iş buldu o da asgari ücret ile geçici bir iş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İsem yayınları , yargı yayınları
umarım faydalı olur
TSK EDERİM
Zalim kpss :) ulan hayat zor be biz fakirler için.
Kr akademi güzel yayın
Tesekkürler. bende begendimde kararsız kalmıştım o zaman sen iyi diyosan aliyim
Kpss konu anlatım aldım gayet güzel yapmışlar kendi notları ama lisans için bir kitap ön lisans var mı sanırım evet vardır testi ile ilgili bir fikrim yok maalesef
Tarih ve Vatandaşlık not defteri iyimidir sence
Ben beğendim
İstediğin kitabı whatsapptan sor al numarası +90 544 911 05 91
tesekür ederim şipariz vercem kpss taihi senide yordum insallah atanırım
İnşallah yaa ışsiz kalmak ta bu devirde zor inşallah atanirsin dualarım seninle 🙏
tesekürler felsefe okumuştum felsefe ögretmeni olmak için atanamadım şimdide mimarlık bitirdim
Umarım atanirsin
özelden konuşalımmı
İstersen Gece yarısı dök içini bana daha rahat benim için kısa bir mesele ise şimdi konuşabiliriz
evet kısa zaten yarında konuşuruz heralde ama Şu an kısa birşey konuşcam
Buyur bakalım ablam
Sanırım ikimizin xp si mesaj atmaya yetmiyor xp 2 olursa anca atabiliriz
sen hangi bölüm okudun
Korondan ötürü heves falan da kalmamıştı ondan sadece 3 ay calisabildim öylesine bir bölüm okuyorum (ulaştırma hizmetleri) bu bölümde atama olduğunu duydum o yüzden bu bölüme devam ediyorum şansımızı deniyelim belki bu bölümden kpss puanıyla bir işim oldu , ama asıl yapmak istediğim seneye tekrar üniversite sınavına girmek ve güzel bir bölüm kazanmak
HEDEFİN var mı PEKİ KAANMK İSTEDİGİN BÖLÜM var mı ben trabzon fende okudum felsefe okua sebebem o alana ilgimin olmasıydı keşke tıp şeçseydim
Tıp puanı aldın mi peki
Evet hedefim tarih
EVET
TARİH VE COGRAFYAYIDA SEVERİM TARHŞE İLGİLİ HANGİ BÖLÜM
Yazık oldu gerçekten çok yazık oldu kardeşim de fen oluyor onun da hedefi fizik sanırım tekrar tekrar söylememize rağmen tıptan nefret ediyor sevmiyor ama gerçekte fiziktene aranabilir mi sanmıyorum atansa bile profesör olsa bile yüksek bir maaş alamaz
Öğretmenlik işte
FELSEFE YAZCAGIMA ONU YAZSAYDIM GENE ATANABİLİRDİM TIPI SEVİYODUM AMa bU BÖLÜMÜ DUYUNCA DİREK YAZIP TIPI EN SONA YAZIM YÜKSEK ALDIGIM İÇİN EN ÜSTTEKİ GELDİ ZATEN
Önündeki şansı teptin yani 😬 sağlık olsun
BENİ TAKİP EDRMİSİN XPERLER YÜKSELİNCE SOHBET EDERİZ HANGİSİNDEN ATANABİLİRSEM ONDAN ATANICAM AMA BÜYÜK İTİMAL FELSEFEDEN ATANAMAMM
Felsefe zor ya knk aslında bende tarihten atanamayacagimi bile bile tarih istiyorum amcam da sosyal hizmetler okudu 2,3 sene işsiz kaldı anca birilerinin yardımıyla bir iş buldu o da asgari ücret ile geçici bir iş
EVET TARİH ÖGRETMENLERİDE ATANAMIYOR
FİZİKTE ZOR BİR DERS AMA ZEVKLİ KARDESİN FİZİK YAPABİLİYORMU
Evet yapabiliyor
MATEMATİKTE KİMYADA BİYOLOJİDE GEOMETRİDE YAPABİLİRSE TIPI KESİN KZANIR
Yapabiliyor da işte tıp hevesi yok istemiyor hatta bir keresinde israrlara dayanamayıp kızdığı olmuştu
BENCE BİR SEKLDE İKNA EDİN HAYATINI BENİM GİBİ MAHFETMESİN
Kesinlikle hatta senin vermiş olduğun yanlış seçimi ona anlatmamda bir mahsuru yoktur umarım
ANLAT ANLATINCA HABER VER KARARINI
Tamdır yarın anlatırım şimdi yatıyordur
TM HABER VERMEYİ ANLATMA SANA SUNU DEMEK İSTİYOM BEN TECAVUZ EDİLDİM VE 4 AYLIK HAMİLEYİM KEDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYOM
Nedir şimdi bu durup dururken😬
KIZDINMI DEMEK İSTEDİM SADİCE
Yok yok sen aniden diyince şaşırdım
KPSSYEDE GİRCEM NASIL OLCAK BİLMİYOM ÇOCUGUM OLSUN İSTERDİM AMA BU ŞEKİLDE DEGİL
Ailene soylemelisin başka cağre yok çünkü o adamı da bulsunlar evlenin diyorum ilerde çocuk kötü etkilenebilir
ATANAMAZSAM NPICAM DİYE SÜPHELERİM VAR
Yapmak istediğin ne tam olarak senin onu anlat lütfen
ÇOCUKLARIMI DOGURMAK
Ailenin haberi olmalı
BABAM ÖLDÜ BU HAFTA
Geçmiş olsun annen
O BİİİYO ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYOM KENDİMİ
Geçmiş olsun umarım kazanrisin ve çocuğuna güzel bir hayat veririsin
özelden yasısabiliriz senin xper 2 olmuş önce sen bişe yaz sonra konuşuruz
kardesini anlatabildinbi anlatmadıysan hemen anlat ve bana habert ver
Tonguç