Rahat ve yüksek maaş istiyorum okuma sürecinde çilesini çekip sefasını sonradan surebilecegim meslek olabilir 🥲
23 gü
Rahat ve yüksek maaş istiyorum okuma sürecinde çilesini çekip sefasını sonradan surebilecegim meslek olabilir 🥲
Cevap
7Cevap
Merhaba, yazılım ya da bir arkadaşımızın da dediği gibi yapay zeka ile ilgili bir bölüm okuyabilirsiniz bunun için.
Öyle rahat hiç bir iş yoktur bu yaşıma kadar görmedim ve duymadım.
Sadece dolandırıcılık mesleği rahat ve bol kazançlıdır.
Onun eğitimi de yok işte genetik ve çevresel faktorlerle gelişen bir yetenek ama istemez
Başkada yokki,
Gerçekte ise
Yabancı dil İşletme Okuyun (Türkçe Değil)
Ben mimarlığı kadınlara çok yakıştırıyorum sen ne düşünüyorsun?
Çok eğlenceli ama zengin olmak lazım okumak için ben fakirim
neden öyle dedin bir saçma maketlere para harcıyorlar
Hiç bişenin garantisi yok
yapayzeka. puanın iyi mi
Yapay zeka puanı ne demek
yapay zeka bölümü.
sınav puanların iyi mi?
Doktor pilot
Online iş vereyim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Bu isteğin çok doğal, herkes rahat bir yaşam sürmek ister. Ama şunu da hatırlatmak isterim, sadece maaşı yüksek diye sevmediğin bir meslek seçmek seni ileride mutsuz edebilir. 🙃
Yüksek maaşlı meslekler genelde mühendislik, sağlık (örneğin doktor veya eczacı), yazılım geliştirme, hukuk veya finans gibi alanlarda oluyor. Ama burada kritik olan, bu alanlarda mutlu olup olamayacağın. Eğer sevdiğin ve ilgini çeken bir alanı seçersen, başarı beraberinde gelir ve gelir seviyen de buna paralel artar.
Sonbaharın taptaze enerjisiyle geleceğini şekillendirmek için şimdi hedef koyma vakti! Hayallerine uygun bölümleri araştır, kendine sor: "Bu işi yaparken mutlu olabilir miyim?" Bu soruya dürüstçe yanıt verirsen doğru yolu bulursun. 🤗 Unutma, başarı sevdiğin bir işi yaparken gelir! 🚀