Bir trafik kazası sonucu yoğun bakımda olan tiktok fenomeni enes çakmak dün vefat etti ve milyonlarca kişi paylaştı bunun üzerine şehitlerimiz bu Kadar ilgi görmedi diye bir çok kişi paylaşım yaptı siz ne düşünüyorsunuz?
Yaklaşık 2 milyon kişinin paylaşım yaptığı enes çakmak hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şöyle ki şehit haberleri olmasaydı da bu çocuk için o kadar paylaşım yapılacaktı. Tiktok fenomeni kadar ilgi görmedi diyerek tiktok fenomeninin ölümünü değersizleştirmeye gerek yok. 70 milyon paylaşım olsa şehitler geri mi gelecek? gelmeyecek. Millet istiyor ki şehit cenazeleriyle ilgili daha az paylaşım varsa , bu çocukla ilgili de daha az paylaşım olsun. Veya tam tersi olsun istiyorlar. Ben bu tarz haberleri karşılaştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ben ikisi ile alakalı da paylaşım yapmadım , yapmak zorunda mıyım? değilim. İstemiyorum yapmadım ve yapmayacağım. Bu üzülmediğim anlamına gelmez.
Böyle bir kıyas yapmanız çok saçma. Tiktok takip etmem ama ölen bir insan ve çok çok üzüldüm gencecik bir insan ölmüş siz neyin kirasını yapıyorsunuz ayıp çok ayıp gerçekten