1 gündür gündemde olan youtube de yayınlanan bu video, mültecilerin kontrolsüz olarak çoğaldığını önüne geçilmediği takdirde ilerde ne gibi sorunlar getirceğini anlatan bir video. Bu videodan sonra yapımcısıda göz altına alınmış. Sizler ne düşünüyorsunuz izlemeyen var mı hala?
1 günde 2 milyon izlenen Sessiz İstila hakkında ki düşünceleriniz?
Valla haklı tespit gibi tespit yapmışlar. Filmin oyuncuğuna falan değilde verdiği mesaja odaklanınca olacakların bunlar olduğunu zaten anlıyorsun. Bu göçmen sorunu ülkede zaten büyük bir problem. Hayatın her alanında bunu acı şekilde gözler önünde görüyoruz. Ayriyetten yapımcı editör kadını göz altına almaları saçmalık. Bu ülkede artık özgür düşünce ortamı bile kalmadı…
Hande karacasu nun instagram hesabına bile baktığımızda ne kadar uzun süredir bu olaylarla ilgilendiğini rahatlıkça görebiliyoruz. Türkiyede türkçeden başka dilimiz olmamasına rağmen artık çoğu yerde reklam panolarının vs. türkçe yazmadığını görüyoruz. Şuanda bu haldeyse ileride kim bilir neler olur?
Aynen bende ilk izlediğimde baktım bende hesabına. Suriyede olan kişilerlede röportaj yapmış bilgili birisi. Dünde bayram diye fatihte olan bir arkadaşımı ziyarete gittim. Çocuğun mahallesine girdiğimde dedim Arabistan’a mı geldik. Her yer arapça yazılı bakkalından tut berberine kadar. Yazık yani.
Vatanın sınırı namusudur ve namusumuzun ayaklar altına alınmasına ses çıkarmamak hainliktir Yunanistan kadar olamadık adamlar sınırını geçmeye çalışanlara hak ettiği dersi verdi.