Yani hep mesaj ve mesajda ses kaydı sesli ve görüntülü arama yok yanaşmıyor bir kaç defa dile getirdim hiç bir şekilde cevap bile vermiyor sesli ve görüntülü arama ile konuşalım dediğimde ne anlam çıkarmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaşlar sadece canı öyle istediği için olamaz mı niye farklı yerlere çekiyorsunuz ://
Bende bilemedim işte canım istemiyor kimseyle konuşmuyorum görüntülü sesli vs falan.1.2 arkadaşım dışında
fake diyenler bence alakası yok bende istemem görüntülü sesli konuşmayı falan gerek duymuyorum cünkü
Fake değil adım kadar eminim sesli aramaya bile hiç geçmiyor konusunu açmıyor hep mesaj neden böyle insan demez mi sesli konuşalım sohbet edelim diye hadi görüntülü konulmayı geçtim 2 senedir böyle
kendini beğenmiyordur
Ama çok güzel biri aslında anlayamadım hesap fotoğraflar hiç fake gibi durmuyor 8 senelik hesap
fake değildir de fotoğrafın açısı, ışığı, makyajı vb. görünüşü değiştiriyor. sen fotoğraflarda çok güzel gördüğün ve öyle beklediğin için kız çekiniyor olabilir
Evet fotoğraflarla oynuyor baya onu fark ettim ben ama hadi görüntülü aramaya karşı sesli aramayı neden istemez onu anlamadım 2 seneye yakındır konuşuyoruz
utangaç o zaman
Utangaç biri de değil gayet rahat konuşuyor asosyal zaten hiç arkadaş ortamı yok hep evde.
tamam işte asosyal. normal hayatında utangaç biri. sesli olarak kendini iyi ifade edemeyeceğini ve yazarkenki kadar eğlenceli geçmeyeceğini düşünüyor
Bilemedim işte ama ne yaptım ne ettim uzaklaşamadım yazma dediğim halde halen yazıyor seninle sohbet etmek beni çok mutlu ediyor diyor. Asosyal birisin dedim çok sinirlendi asosyal birini nasıl normal biri yapabilirim.
yapamazsın çok zor. öz güvenini kazanması lazım o da kişinin kendisiyle alakalı. belki iltifat edebilirsin eğlencelisin vb. diye. hatta açıkça fotoğraflarıyla oynadıysa ya da daha farklı biri gibi görünüyorsa hoş karşılayacağını söyle
İltifat ediyorum çok güzel olduğunu belirtiyorum sanırım dediğin gibi kendini beğenmiyor fotoğraflarla oynadığı için ondan soğuyacağım diye düşünüyor öyle tahmin ediyorum. Yazmaya başkasını bana susmuyor hep sohbet etmek istiyor benimle açık açık bana çok alıştığını söylüyor anlamadım ne demek istediğini ne yapmaya çalışıyor
çok güzel olduğunu söylüyorsan zaten aynaya bakıp daha da öz güveni düşüyordur ve konuşmak istemiyordur. kızda kendimin bir parçasını gördüm desem yalan söylemiş olmam tabii bu kadar değildi ama biraz andırdı diyelim. anlayabiliyorum onu
konuşmak istemiyordur derken sesli veya görüntülü istemiyordur. alıştığı için yazmak istiyordur orası ayrı. buluşalım desen konuşmayı kesebilir ama
Avrupa’da yaşıyor zaten uzağız birbirimize onu sevdiğimi söyledim arkadaş kalalım dedi arkadaş gözüyle bakamam sana dedim 3 defa yine yazdı konuşalım diye yine kestim muhabbeti yine 3 ay sonra yazdı gururumu ayaklar altına alıp sana yazıyorum dedi
yine beğenmeyeceğin için arkadaş kalalım demiş olabilir
ve.. üstüne avrupada yaşıyorsa gerçek bir yıkık bu arkadaş çok üzgünüm ki
Fotoğraflardan kaynaklı mı beğenmesem diye düşünüyor şop yaptığı için aslında mantıklı söyledin bak dikkatimi çekti , ve Avrupa’da yaşaması neden yıkık olduğu anlamına gelir ki neden öyle bir şey söyledin sonuçta refah seviyesi yüksek bir ülkede yaşıyor?
yani demek istediğim avrupada yaşayıp evden çıkmaması, sosyal hayatının olmaması vs. gerçekten kötü durumda olmalı. psikoloğa görünse keşke
Herkesle iyi anlaşabilecek biri değil yapısı konuşma tarzı farklı, çalışıyor ama güzel bir işi var kendi söylüyor kiminle konuşsam lafı bel altına götürmüyor seninle sohbet ediyoruz 2 senedir hiç bel altı muhabbeti yapmadın bu yüzden sana çok alıştım dedi seninle konuşmadan yapamıyorum diyor
Sen asosyalsin dedim ağladı resmen ama onu sevdiğimi biliyor ve sanırım kesin bir şekilde emin olmak istiyor psikoloğa görün desem çok kızar bende onun üzülmesine göz yumamam
Çünkü fakedir
Hesap 8 senelik paylaşılan fotoğraflara bakıyorum hiç te fake gibi durmuyor
Öyle profesyoneller ki üfffff anlamıyorsun bile
Enteresan bir durum harbiden ilginç geldi bana