Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirleri alayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Bilenlerrr
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellllll
Doğum günü kutlayan kadın teşekkür cevabını alınca neden bilerek görüldü atmaz mesajı açmaz amaç nedir, hem mesaj atan o hem bilerek mesajı açıp okumuyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefona bakarken ya annesi gelir öne bakar yâda biri arayacak onunla konuşur, banyoda olabilir, ben hep bu cevaplar ile karşılaştım!
Genelde sorgulamam artık böyle davranışları ama bunun bende konumu başkaydı
İlk kural mesajı 2 saat geç cevapla 😅😂 ilgisi vardır belki size
İlgi emaresi mi
Bence öyle, sizin ona daha çok ilgi göstermeniz için yapıyor it -çek mevzularıq
Genelde çekmiyor artık
Siz hoşlanıyor musunuz hanımefendiden peki
Bu ergence yöntem bence
Mağara çağından kalma taktik işte
2 saat geç cevap verdim zaten
Benim soruyu soran kişi arkadaş değil, evet aşık olduğum kadındı ama ilişkiyi geçen sene noktaladım bitirdim güven vermediği için aylar sonra mesaj yazıp verdiğim teşekkürler mesajına görüldü bile atmadı smacını anlamadım hem yazıyor hem görüldü bile atmıyor?
Hımm zamana bırakın o zaman
Görüldü atın sadece o kadına
Hiç bir şey demedim devamını getirmedim aylar önce bir daha bana yazma demiştim güvenimi kırmıştı bitirdim aylar sonra mesaj yazıp görüldü atmadı olay bu yani bende bir daha yazmadım, şunu düşündüm beni sinir etmek konuşmanın devamını da ben getireyim diye öyle yaptı düşünüyorum
Olabilir ya da gene sizden ilgi sömürmek için yapıyordur ilgi gösterecek biri kalmayinca gene sizede dönmüş Olabilir
Taktik yaptığını düşündüm yem atayım görüldü bile atmıyayım nasılsa daha önceden peşimden koşan ilgilenen eve gidene kadar meraktan çatlayıp vardın mı eve diyen bendim parmağı kanasa uykum kaçardı, 2 sene sohbet ettik bir kelime cinsellik konuşmadım yaklaşmadım eşim olunca konuşurum dedim ama iyi kullandı beni. Yine yem attı güvenimi kırınca nasıl olsa bu mal yazar demiştir
Estağfurullah ama madem gerçekten güzel düşünceleriniz var değmeyen birine harcamayin muhtemelen kadın ilgi manyağı çünkü
Aşırı derecede ilgi manyağıydı benim dışımda başka erkeklerlede sohbet ettiğini biliyordum sonra fark ettim.
Asla harcamıyorum o son davranışının sebebini çözemedim ondan sordum yoksa yazsa eskisi gibi davranmam düşünmüyorum onunla olmayı asla
Merak dahi etmeyin bazen hayatta next demeyi de bilmek gerek
Çok sevdim çok aşırı değer verdim dedim ya hani kolay değil zamana ihtiyacım var tamamen bitmesi için. Umarım hayat arkadaşı bulurum
Başarılar abi
Havalı gözükmek için
Daha önce aşık olduğum çok uzun bir süre tanıştığım biriydi, aylar sonra mesaj atıp verdiğim teşekkürler mesaj ıma görüldü bile atmadı