Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu aklı başında görüş paylaşacak vatandaş, kadın sorsa herkes cevap yazar erkek sorunca aman ayıp ayıp?
Mesajları bilerek açmıyor ama storyleri izliyor amaç ne burada?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dikkat çekmektir
İşte ben buradayım seni izliyorum mesajı mı vermek istiyor
seni umursamıyor bunu bilmeni istiyor eğer sevgilinse senden soğumuştur eğer flörtünse senden çok vardır dikkatini artık çekmiyorsundur bu bu kadar açık
2 sene arkadaş kaldık ben sevdim aşık oldum itiraf ettim istemedi ve her seferinde arkadaş olarak seni kaybetmek istemiyorum dedi 1 senedir konuşmuyorduk yine kendi yazdı nasılsın eski konular açıldı yüzüne vurunca bilerek mesaj açmıyor ama story bakıyor, bende arkadaş olarak kalmak istemediğimi belirttim davranışları böyle
bu durumu ben yaşadım bak seni arkadaş olarak görmüş öyle sevmiş ( benim de en korktuğum şeylerden birisi bu çok kötü bir durum çünkü ) sen ise gidip ona aşık olmuşsun kız seni hala seviyor arkadaşı olarak ne yaşadınız bilmiyorum ama seni kaybetmek istemiyor tekrar yazması da bence belki sevmeyi bırakmışsındır diye olmuştur bi kızın en büyük isteği eğlenebileceği bir erkek arkadaşının olması bence ona karşı hislerini ya bitir öyle devam et ya da hayatından çıkar
Aşırı derecede iyiydik ben hayatım boyunca seninle eğlendiğim kadar seninle sohbet ederken zevk aldığım kadar kimseyle anlaşamadım dedi, ben aşık oldum ve aradan 1 sene geçti yine yazdı bana cvp verdim yine tartıştık eski mevzular açıldı ben söyledim ilk fikrin değişmiştir diye cevap verdim yoksa cvp göremezsin benden dedim, oda yine başladı seni yıllar önce tanımış olsaydım çok farklı olurduk artık kimseyle sevgili olmak istemiyorum dedi bende seninle arkadaş kalamam dedim bir daha yazma bana benden uzak dur dedim son mesaj görüldü atmadı bile ama okuduğunu biliyorum şimdi öyle paylaşımlarıma bakıyor
Yani çıkarttım hayatımdan ama yine izliyor beni biliyorum. Çözemiyorum ne yapmaya çalıştığını
kanka yeminle okurken bir an benim arkadaşımsın sandım bvjckdls vallahi dediğim gibi o kız seni seviyor ama arkadaş olarak belki kendi içinde de hoşlanıyordur ama kendine kabullendiremiyordur ya da işte sevgili olursanız seni kaybetmekten korkuyordur
Söylüyor zaten arkadaş olarak seviyorum seni alıştım sana bende sana aşığım diyorum o yüzden benden uzak dur evlilik düşünmüyorsan benimle konuşmak istemiyorum seninle diyorum sinirden çıldııryor
kanka arkadaşlığınızın içine etme be vallahi bak zamana bırak
O Avrupa’da yaşıyordu tanıştığımız zaman ve ben Türkiye’de yaşıyordum bende Fransa’ya yerleştim ve yaşadığı şehirden geçtim Avrupa’da olduğumu biliyor artık ama fikirleri değişmiyor bana yazma seninle arkadaş olmak istemiyorum diyorum arkadaş dost kalalım diyor dostum arkadaşım artık karım olacak kadın olur başka kadınla dost olmam diyorum yine hayatıma girip kendini gösterip alt üst ediyor günah diyorum her seferinde belki vazgeçtin sevmekten diyor sen adam gibi sevgi görmediğin için sevgiyi geçici sanıyorsun beni rahat bırak dedikçe aklımı karıştırıyor
bak kanki üstte de yazmıştım tekrar tekrar gelmesinin sebebi belki sevginin bittiğini düşünmesi yapacağın tek şey o zaman ciddi bir şekilde yazmak işte söyle ben konuşmak istemiyorum gelip durma falan de ya da şey de ilişkim var benim çok güzel gidiyor de ne bileyim ayarı ver işte
Söyledim konuşmak istemiyorum dedim yine aynı şeyi yapıyor biliyor onu sevdiğimi her söylediğimde seni geç tanıdım diyor
kanka bir şekilde soğuyacaksın ondan engelle her yerden kötü huylarını düşün soğumaya çalış başka insanlar tanı zamanla onun yeri dolar
Yeni Fransa’ya yerleştim 2 kızla tanıştım arkadaş olarak evlenmek istediler ben istemedim ikisinde iyi insanlardı onun yüzünden yapamadım engellemek saçma geliyor bana çocukça değil mi
ya haklısın ama bir şekilde hayatından çıkarman lazım anı yaşamaya bak olmuyorsa zorlama nasibin değildir işte zorla güzellik olmaz o kızı ikna edemezsin etsen bile seni kırmamak için belki konuşmaya devam eder ama hiç güzel bir ilişki olmaz ki
Net olmaz 2 sene konuştuk bir defa art niyetle yaklaşmadım cinsellik kelimesini etmedim sevmemesi imkansız aslında o derece iyi anlaşıyorduk ve hep derdi annem seni tanısa kesin seninle tanışmak konuşmak ister biliyorum tam annemin aradığı kişisin derdi
Her şeyden çabuk sıkılan bir tip gibi sanki bu dediğine göre böyle diyen bir insan şimdi de seninle konuşmuyor görmezden geliyor ne istediği belli olmayan bir insanla uğraşma ne zaman istediği şeyi bilirse o zaman gelsin sana söyle bence bunu
Bir daha yazarsa söyleyeceğim ona bunu arkadaş olarak seni istemiyorum dedikçe bendeki çiçeğin açılmasına izin vermiyorsun diyor ayrıca bide çok kıskançlık yaptım sosyal medya hesabındaki erkekler konusunda rahatsız olduğum dolu tip var en sonunda sen kendine yakıştırıyorsan devam et beni ilgilendirmez dedim o kişiler çıldırdı
dediğim gibi rahat takılmayı seven ne istediğini bilmeyen bir tip karşındaki insan ben anlattığından böyle anladım hem diyor sevileyim hem diyor rahat takılayım gerçekten böyle biriyle zamanını kaybetme ne güzel 2 kişi çıkmış karşına tanımayı dene zaman geçirmeyi dene olmuyorsa zorlama bak böylesi daha iyidir belki
Kızların dilinden anlamıyordum ki biri Brezilyalı biri portekizliydi yaşadığım yerde hep tanışmak istemişlerdi,
anı yaşa yarının ne olacağı belli değil başkalarının nazıyla uğraşma boş ver
Seviyorsa gelir sevmiyorsa gelmez biter o kadar
çok şükür bu kadar konuşmadan sonra anlayabildiğine sevindim :D :D :D
Ona aşığım işte anlıyorsun beni ne yapayım
anladım anladım ama dediklerimi dikkate al bak gerçekten o kadar yazdım bir ilk yap ve tanımadığın birine güven iyiliğin için söyledim
Öyle yapacağım yoksa hasta eder beni
beniim yazdıklarım da boşa giderse ben de seni şikayet ederim burdan :D
Yok yok gitmez dinleyeceğim çok doğru söylüyorsun
🙂🙂olsaydı şimdiye kadar 2 senedir gelmişti
wtf :D
Hacı seni araştırıyor, test ediyor
2 sene arkadaş kaldık ben sevdim aşık oldum itiraf ettim istemedi ve her seferinde arkadaş olarak seni kaybetmek istemiyorum dedi 1 senedir konuşmuyorduk yine kendi yazdı nasılsın eski konular açıldı yüzüne vurunca bilerek mesaj açmıyor ama story bakıyor, bende arkadaş olarak kalmak istemediğimi belirttim davranışları böyle
ürkütüyorsun güvercini kuzum, saldırmadan güzel güzel yumuşat
Konuşmak istemiyor bu kadar basit
Olsaydı çoktan olurdu bazi şeyler maalesef. Bence senin bilmediğin şeyler olabilir
Bilmediğim şeyler var diye düşünüyorum en son tartışmada karım olmanı istedim dedim oda cinsel travma yaşadım seni çok eskiden tanısaydım emin ol bambaşka olurduk dedi kapattı konuyu bende ağzımı açmadım
Kaç yaşındasınız
İkimiz de 35 yaşıtlarımız çoluk çocuğa karıştı sen saçma sapan arkadaşlık muhabbetine takıldın uğraşacak zamanım yok artık dedim siliyorum onu yazma dedikçe zaman geçince yazıyor kendini gösteriyor
Çok bir amacının olduğunu düşünmüyorum
Bence hiç uğraşma değmiyor
3 hafta önce konuştuk en son şimdi paylaştığım şeyleri izliyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Kendi de çok bilmiyor gibi dengesiz tavırları var bu durum da sadece seni yorar
Yoruyor beni zaten fazlasıyla
Bu yüzden kendine daha fazla zarar verme
Kurtulamıyorum ondan yazmam için yapıyor biliyorum 50 defa söyledim bana günah saygılı ol benimle oynama diye aynı şeyleri yapıyor karım olmasını istemiştim
Bazen istediğimiz şeyler acıtsa da olmuyor, kendine daha fazla acı çektirme ve gelebilecek daha iyi kısmetlerin önünü kapatma bırak artık kendin için bırak
O Avrupa’da yaşıyordu tanıştığımız zaman ve ben Türkiye’de yaşıyordum bende Fransa’ya yerleştim ve yaşadığı şehirden geçtim Avrupa’da olduğumu biliyor artık ama fikirleri değişmiyor bana yazma seninle arkadaş olmak istemiyorum diyorum arkadaş dost kalalım diyor dostum arkadaşım artık karım olacak kadın olur başka kadınla dost olmam diyorum yine hayatıma girip kendini gösterip alt üst ediyor günah diyorum her seferinde belki vazgeçtin sevmekten diyor sen adam gibi sevgi görmediğin için sevgiyi geçici sanıyorsun beni rahat bırak dedikçe aklımı karıştırıyor
Seni iplemiyo