İnternet & Teknoloji Yeni yılın en iyi şarkılarını dinleme zamanı! Müziğin keyfine varacağın kulaklığın hangi renk olmalı? (Sayfa 6) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu HediyeTeknolojiAksesuar + Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5048 Yeni yılın en iyi şarkılarını dinleme zamanı! Müziğin keyfine varacağın kulaklığın hangi renk olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
burcusennn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl En güzel ve en sevdiğim renk her zaman da tercih edeceğim 0 0 Yorumla
acilikus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl d sectim cok iyi hazirlanmis 0 1 Yorumla acilikus +1 yıl cok iyi Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Siyah her zaman iyidir.Diğer renkler çokta çekici gelmiyor. 0 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Favori rengim beyaz.. Hem temiz hem de daha şık.. 0 0 Yorumla
umutkly Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl her şeyi siyah tercih ederim ama kulaklık ufak, zarif ve beyaz olmalı 0 0 Yorumla
User8492947492 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her şeyimi siyah tercih ederim bu da aynı şekilde 0 0 Yorumla
katarina_78 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Siyah çok hoş bir tane alacak param olsa siyah alırdım 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Aktif gürültü özelliği ve yeşil, zeytin yeşili çok ilginç, en sevdiğim ilk üç renkten ikincisi yeşil dir daima!! 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Lavanta rengini çok seviyorum 💜 Lavanta bahçelerini de severim 💜 Lavanta çiçeği de çok hoş bir çiçektir..Velhasıl kelam kulaklık rengi olarakta lavanta renk tercihim olabilir seve seve 🌸💜 0 0 Yorumla
Zeynepanlamıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bu olmasın da hangisi olsun tabii ki de bu mükemmel kombinlenebir eşsiz ses kalitesi dokunuşu rengi havası 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Grafiti renk bence en iyisi. 0 0 Yorumla
ᴀꜱʟᴀɴ3466 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Samsung turkiye ile hersey daha guzeldaha eglenceli😊 0 0 Yorumla
Filozof1994 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Ne giyersem giyeyim uyum sağlayacak grafit 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl ben kırmızı rengi çok seviyorum, o yüzden kırmızı demek istioyrum. 0 0 Yorumla
snglvet Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Giydiğim her şeye uyum sağlayacak bana eşsiz müzik zevki sunacak bir kulaklık tek kelime ile özetlersek şahane 1 0 Yorumla
Satanistbey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Galaxy ürünleri çok güzeldi yakında tekrar alacağım 0 0 Yorumla
Sudddeee10 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 55% +1 yıl Siyah beyaz çok kombin renkler ama lavantaya bayıldım çok şeker😻 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 547 cevap paylaştı. B şıkkını işaretledim eminim son kararım :) 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Turuncu, dayanıklı ve gürültü önleyici olmalı 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Ben kullanıyorum. harika ve gerçekten havalı 0 0 Yorumla
fbk94 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Ses kalitesi yüksek olmalı teknik açıdan mükemmel olmalı ve mavi turkuaz siyah renk severim#Hükümdar 0 0 Yorumla
Elif9559 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Sponsor olursanız şarkıların keyfine varırız. 0 1 Yorumla Elif9559 +1 yıl Mor istiyorum Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kıyafet dediğiniz şey insanın karakterini yansıtır. o yüzden benim için kombin önemli 0 0 Yorumla
Revenue Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Beyaz en iyisi çünkü saflığı temsil eder falan filan 0 0 Yorumla
arslannnn35 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl En kısa zamanda alacağım, kaliteli ürüne benziyor 0 0 Yorumla
elşenmichaelgeorge Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Her rengi güzel. Teşekkürler ) 0 0 Yorumla
Анонино Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sadelik herzaman güzel bu durumda sade olan 2 renk var beyazda onlardan biri 0 0 Yorumla
KaraKartalKerem Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl SAMSUNG her zaman en iyisi bence. 😎👍 0 0 Yorumla
sessizbolge Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Siyah en güzel renktir aksini iddia eden etmesin 0 0 Yorumla
Kucukken_sarisindim Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl A çünkü kombineler gerçekten önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
Çünkü malzeme kalitesi en iyi olan o
Her elbiseyle olmali o yuzden siyah
Lavantalı çok sevdim. Güzel kulaklık
. Siyah veya morrr olmalı.
En güzel ve en sevdiğim renk her zaman da tercih edeceğim
d sectim cok iyi hazirlanmis
cok iyi
Siyah her zaman iyidir.
Diğer renkler çokta çekici gelmiyor.
Favori rengim beyaz.. Hem temiz hem de daha şık..
Harika gözüküyorlar bayıldım
siyah ya da mavi ya sa beyaz
Ellerine sağlık çok güzel bence olmuş
her şeyi siyah tercih ederim ama kulaklık ufak, zarif ve beyaz olmalı
Morrrrr renk olmalı 🤔🤔🤔🤔
Her şeyimi siyah tercih ederim bu da aynı şekilde
Siyah çok hoş bir tane alacak param olsa siyah alırdım
Beyaz güzel bence hem sade renk
Lavantalı çok sevdim kaldım
Grafit ve lavantayı çok sevdim💕
A şıkkı özellikleri güzel
Siyah renkte olması tercihimdir.
Beyaz olsun arkadaş ccssfr
Beyaz renk tercih ederim.
Aktif gürültü özelliği ve yeşil, zeytin yeşili çok ilginç, en sevdiğim ilk üç renkten ikincisi yeşil dir daima!!
Lavanta rengini çok seviyorum 💜 Lavanta bahçelerini de severim 💜 Lavanta çiçeği de çok hoş bir çiçektir..
Velhasıl kelam kulaklık rengi olarakta lavanta renk tercihim olabilir seve seve 🌸💜
Bu olmasın da hangisi olsun tabii ki de bu mükemmel kombinlenebir eşsiz ses kalitesi dokunuşu rengi havası
Tabiki de lavanta eflatunu 🤩
Grafiti renk bence en iyisi.
Lavanta rengi deyince akan sular durdu
Samsung turkiye ile hersey daha guzeldaha eglenceli😊
Emeğine sağlık güzel olmuş içerik
Ne giyersem giyeyim uyum sağlayacak grafit
ben kırmızı rengi çok seviyorum, o yüzden kırmızı demek istioyrum.
Dolar düşsün bakarız anca :)
Samsung kulaklıklar güzel oluyor
Giydiğim her şeye uyum sağlayacak bana eşsiz müzik zevki sunacak bir kulaklık tek kelime ile özetlersek şahane
Lavanta 💜💜bayıldım sana
Galaxy ürünleri çok güzeldi yakında tekrar alacağım
Siyah beyaz çok kombin renkler ama lavantaya bayıldım çok şeker😻
B şıkkını işaretledim eminim son kararım :)
Turuncu, dayanıklı ve gürültü önleyici olmalı
Ben kullanıyorum. harika ve gerçekten havalı
Ses kalitesi yüksek olmalı teknik açıdan mükemmel olmalı ve mavi turkuaz siyah renk severim
#Hükümdar
Sponsor olursanız şarkıların keyfine varırız.
Mor istiyorum
Çok kaybediyorum 3. kez alıcam 😅
Kulaklık kullanmıyorum, pek sevmem
Kıyafet dediğiniz şey insanın karakterini yansıtır. o yüzden benim için kombin önemli
Siyah ya da beyaz olmali
Güzel paylaşım teşekkürler
Çünkü kıyafetime uyumlu olması önemli
Beyaz en iyisi çünkü saflığı temsil eder falan filan
En kısa zamanda alacağım, kaliteli ürüne benziyor
Her rengi güzel. Teşekkürler )
Sadelik herzaman güzel bu durumda sade olan 2 renk var beyazda onlardan biri
Güzel bence elinize sağlık
Sesi çok iyi vermesi yeterli
Tercihim grafit uyum önemli 🌸
SAMSUNG her zaman en iyisi bence. 😎👍
Siyah en güzel renktir aksini iddia eden etmesin