Derdiniz bu olsun halletmek kolay. Her renkten bir tane alın kıyafetinize göre takın çıkın. Hem siz rahat edin hem bu reklam hedefine varsın. Ben kulağın içine tıkılan kulaklık kullanamıyorum ne yazık ki.
Ben beyazını satın aldım samsung kulaklığın. Ürün gayet güzel. Bence ses kalitesi mükemmel, mikrofon kalitesi de gayet iyi ve normal. Fiyatına göre de performansını veriyor. Şarjı oldukça uzun gidiyor. Teşekkürler
Samsung kulaklıklar uzun sarj. Tertemiz konuşma ve full kalite ses. Ucuz cihazlardan 3 4 tane deneyip pisman olana bi tane saglam bu samsung cihazdan alın geçin. 1 samsung kulaklık size yeter.
Benim tercihim beyaz. Ama kulaklıkla ilgili çok büyük bir problemim var hiç biri kulağımda durmuyor. Hangi kulaklığı denediysem olmadı, en uzun duran iki üç dakika daha sonra oda pıt düşüyor. şu an kulak üstü kulaklık kullanıyorum. O da her ortamda hoş durmuyor yanımda taşımak için de çok büyük.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
Uyum çok önem verdiğim bir konudur çünkü...
Gayet iyi olacagini dusunuyorum bende
Akici berrak ve hoş olmali
Ses kalitesi yüksek olmalı
Herne olursa oldun dış görünüş önemli. her şey tam olmalı
Çünkü bu rengi çok seviyorum
Samsung bende almayı düşünüyorum.
Cunku seviyorum bu rengi yetmezmi
Çok şık tasarımlı spor da dışar da her yerde rahatlıkla kulanılır bence almaya değer
Samsung Apple i geçmedi mi sizce de bu markanın bozulan biseyini görmedim ben
Cok güzelmiş bende düşünüyorum
Gürültü engelleme özelliği tercih sebebim, renk olarak siyah kullanmayı seviyorum.
Siyah benim rengim aslında
Kulaklığın özelliklerinden çok şekli dikkatimi çekti çok güzel duruyor
Açıkçası beyaz ve kablolu kullanıyorum
samsung 10 numara. Gerçekten kalitesi kulaktan düşmüyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Lavanta rengini çok seviyorum. Hele ki pastel tonunda olmasına bayılıyorum.
Siyah renge bayılırım mümkün olsa herşeyimi siyah yapardım
kulaklıklarda beyaz rengi her zaman ilk tercihim olarak belirlerim. beyaz bi samsung kulaklığım var ses kalitesi ve şarz süresi mükemmel.
İçimi kıpır kıpır ediyor :)
beyaz renk her elbiseye uyum sağlıyor, . Sesi dışarı vermesinki otobüste yolculuk ederken son ses verebileyim sesi.
Ağa renginin ne önemi var sesi çıkıyor mu çıkıyor kaliteli mi kaliteli siyahtan vazgeçilmem bu arada
Sevdiğim için beyaz rengi tercih ederim
Beyaz renk kulaklık tercihimdir
herzaman heryerde samsung
Cunku kulaklıktan gelen sesi net sekılde duymak dısarda ki görultu leri kesmesi gerekir
zytin renginden var bende. mükemmel kulaklık. hem ses kalitesi hemde şarz süresi olarak çok memnunum.
Müzik dinlerken başka bir ses duymak istemem
Hafif kulaklık takmayı daha çok severim
Derdiniz bu olsun halletmek kolay. Her renkten bir tane alın kıyafetinize göre takın çıkın. Hem siz rahat edin hem bu reklam hedefine varsın. Ben kulağın içine tıkılan kulaklık kullanamıyorum ne yazık ki.
Beyaz renk ola bilir aslında severim öyle
samsung kulaklık zaten kullanıyorum. sesi mükemmel çıkıyor. çokda memnunum.
Herhangi biri olabilir. Çok seçici değilim
Lila rengi olabilir ya da turkuaz
Kablolu olan beyaz Bluetooth olan siyah. siyahı daha çok kullanıyorum kablolu gibi uğraştırmıyor
Beyaz olacak her zamanki gibi
Siyah ve kırmızı olmalı kesinlikle beyaz kulaklığım var çünki
Her zaman ki gibi siyah candir
Sarı olmalı ( fosforlu)...
Siyah asaletin rengi...🏴🏴☠️🏴☠️
kulaklıkda beyaz tercihimdir. kötü kulaklık almaktansa samsung almıştım 3 ay önce. ses kalitesi ve pil ömrü mükemmel.
Ben beyazını satın aldım samsung kulaklığın. Ürün gayet güzel. Bence ses kalitesi mükemmel, mikrofon kalitesi de gayet iyi ve normal. Fiyatına göre de performansını veriyor. Şarjı oldukça uzun gidiyor. Teşekkürler
Samsung net daha iyi ben bütün teknolojik cihazlarımı Samsun'dan alıyorum
Samsung kulaklıklar uzun sarj. Tertemiz konuşma ve full kalite ses. Ucuz cihazlardan 3 4 tane deneyip pisman olana bi tane saglam bu samsung cihazdan alın geçin.
1 samsung kulaklık size yeter.
Bence beyaz gayet şık duruyor fakat kulaklıklar kulağımda durmuyor bende mi bu sorun var sadece bilmiyorum.
Samsunglar Orijinal ve tasarımına bayıldığım bir kulaklık normalde bu tarz kulaklıklar kulağımdan düşer ama bu hiç düşmüyor bayıldım.
Daha çekici geliyor. Hem daha şık duruyor.
Kulaklık dediğin siyah veya beyaz olmalı başka renklerde sevmiyorum bana çocuksu geliyor.
Dışarıda trafik de uygun olur
Tercihim siyahtan yana ve genel olarak Samsung kulaklıkları da severim.
Benim tercihim beyaz. Ama kulaklıkla ilgili çok büyük bir problemim var hiç biri kulağımda durmuyor. Hangi kulaklığı denediysem olmadı, en uzun duran iki üç dakika daha sonra oda pıt düşüyor. şu an kulak üstü kulaklık kullanıyorum. O da her ortamda hoş durmuyor yanımda taşımak için de çok büyük.
Siyah renk en sevdiğim her ayrıca her kombin ile bütün oluyor. Dışarı ortamda aktif gürültü engelleme özelliği kesinlikle olmalı.
10 numara olmuş diyebilirim.
Gri buds prom var memnunum. Lavanta en güzeli ama ben alırken sadece gri ve siyahı vardı.
eflatun seviyorum sadece :)
siyah bu asil renk sonuçta
Siyahın tonları her koşulda uyum sağlayacağı için grafit diyorum. Ses performansı da beklediğim gibi çıkarsa daha ne olsun? 😎
Hiç kullanmadım ama. ses kaliteli geliyorsa neden olmasın
elbette en iyi samsung cevap
B- Kulaklığımın inanılmaz hafif olmasına ve rengiyle de bu özelliğini hatırlatmasına önem veririm. Tabii ki, tercihim beyaz