İnternet & Teknoloji Yeni yılın en iyi şarkılarını dinleme zamanı! Müziğin keyfine varacağın kulaklığın hangi renk olmalı? (Sayfa 2) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu HediyeTeknolojiAksesuar + Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5048 Yeni yılın en iyi şarkılarını dinleme zamanı! Müziğin keyfine varacağın kulaklığın hangi renk olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
MahmutUcar Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 75% +1 yıl Beyazı tek geçerim, hem asil hem uyumlu. 0 0 Yorumla
Mr_Crab Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Samsungtan vazgeçmem. Telefonda da televizyonda da 0 0 Yorumla
Aaylinfx Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl aktif gürültü özelliği çok iyi. samsung yaparsa böyle kaliteli yapar. 0 0 Yorumla
xx41xx Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Fazla söze gerek yok cümlenin sonunda yazıyor zaten 'UYUM' 0 0 Yorumla
Sude_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Bütün renkler 10 numara ama siyah daha zarif duruyor 1 0 Yorumla
fahriyek Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl geçen ay aldım beyaz ama en beğendiğim yönü çok hafif olması kulağımda yok gibi çok memnunum almak isteyenler pişman olmaz. 0 0 Yorumla
VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Sesin kaliteli olmasını ve gümbür gümbür ses çıkartmasını müzik dinlerken kendinden geçmek isterim 0 0 Yorumla
Değişikbirkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle lavanta eflatuni bayıldım daha güzeli yok 0 0 Yorumla
emirk13 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Keşke lavanta rengi olsa bu renk benim en sevdiğim veya mürdüm moru 0 0 Yorumla
furkancanz Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl çok ii süper valaha bayıldım helal olsun mütiş yapmışlar 0 0 Yorumla
tmm-jülüde-olşun Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Lavanta Eflatunu: #GalaksindeÖzgürsün dense, benim galaksim mor olurdu🟣 0 0 Yorumla
Psikopat_Fare_ Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 91% +1 yıl Galaxy buds+ kullaanıyorum harika sesi var. Film müzik hepsinde mükemmel 0 0 Yorumla
gıcıkhatunnn Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 30% +1 yıl beyaz renk vazgecilmezim samsung sen bi harikasin 😉 0 0 Yorumla
TipIceberg Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bence her sesi her zaman duymak çok da güzel bir şey değil o yüzden favorim sensin? 0 0 Yorumla
CANDGİRL Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl hayatıma uyum veren herseyi severim ve uyumlu olmasını isterim 0 0 Yorumla
NamelessLion Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 91% +1 yıl Siyah her zaman 1 numaralı tercihimdir 0 0 Yorumla
oyunbağımlısısevgili Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl lavant eflatuna kalbimi verdim benim olmazsa ölcekmişim 💜💜💜 0 0 Yorumla
Victoriaaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Hafif olması ve rengi belirgin olmaması yeterli 0 0 Yorumla
KartallıAhmet Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Banada lazım bir tane ama dolar biraz daha düşmeli 0 0 Yorumla
Nureda1525 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Beyaz zerafeti simgeler. her şey ile uyum sağlar. 0 0 Yorumla
Meryemkalmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hem kıyafet kombinlerinde siyah çok şık duruyor o yüzden siyah benim hayatimda vazgeçilmez bir renkdir 0 0 Yorumla
delideliküpeliii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dünyayla ilisigimi kesmek için lavanta eflatunu kulaklığımın olması yeterli 😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
çünkü lavanta rengine bayılırım mükemmel
beyaz klasik ama daha hoş duruyor
Her türlü dinlenir bence 😊
Beyazı tek geçerim, hem asil hem uyumlu.
Her türlü sesi verebilmesi
Kablolu kulaklık bana yetiyor biliyor musun
Samsungtan vazgeçmem. Telefonda da televizyonda da
Tasarımı güzel fakat fiyatı pahalı maalesef
aktif gürültü özelliği çok iyi. samsung yaparsa böyle kaliteli yapar.
Fazla söze gerek yok cümlenin sonunda yazıyor zaten 'UYUM'
Bütün renkler 10 numara ama siyah daha zarif duruyor
Siyah iyidir diğerleri kiri gösterir 😂
Renk önemsiz, bana sağlam bass lazım.
geçen ay aldım beyaz ama en beğendiğim yönü çok hafif olması kulağımda yok gibi çok memnunum almak isteyenler pişman olmaz.
koyu renkler iyidir, her şeye uyum sağlar
Siyah daha iyi duruyor ya
Morrrrrrrrr🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Sesin kaliteli olmasını ve gümbür gümbür ses çıkartmasını müzik dinlerken kendinden geçmek isterim
Kesinlikle lavanta eflatuni bayıldım daha güzeli yok
Siyah her zaman herşeye uyum saglayabilir
Keşke lavanta rengi olsa bu renk benim en sevdiğim veya mürdüm moru
Galaxy kulaklığı hediye edin lütfen. Siyah olsun
Bayıldım buna daha fazla renk gelmeli
Siyahı tercih ederim genelde
Her zaman siyah kullanırım 🖤
Beyaz olabilir veya yeşil
Benim tercihim herzaman beyazdan yana
Zeytin gibi siyah olduğu için
Grafit olanı tercih ederim tabii ki :)
hafif olan şeyleri seviyorum
güzel marka güzel ürünler
çok ii süper valaha bayıldım helal olsun mütiş yapmışlar
Lavanta Eflatunu: #GalaksindeÖzgürsün dense, benim galaksim mor olurdu🟣
Galaxy buds+ kullaanıyorum harika sesi var. Film müzik hepsinde mükemmel
Siyah ve Lavanta eflatunu
Kesinlikle siyah en iyisi
Bütün istediğim özellikler var
Kesinlikle siyah vazgeçilmezimm
samsung sen bir numarasın
kırmızı iyidir :DDDD severim
beyaz renk vazgecilmezim samsung sen bi harikasin 😉
Harika harika gerçekten harika mükemmel
Bence her sesi her zaman duymak çok da güzel bir şey değil o yüzden favorim sensin?
hayatıma uyum veren herseyi severim ve uyumlu olmasını isterim
Siyah her zaman 1 numaralı tercihimdir
Bu samsung kulaklıkları bana çok hoş geliyor🥰
A olmalı bence bana sorarsan A
çok güzel bence alınmalı sizce nasıl arkadaşlar
lavant eflatuna kalbimi verdim benim olmazsa ölcekmişim 💜💜💜
Siyahtan şaşmam, siyah aşktır
Hafif olması ve rengi belirgin olmaması yeterli
Kırmızı 💯 olmalı bana göre öyle
Banada lazım bir tane ama dolar biraz daha düşmeli
Ben kullaniyorum gayet memnunum
Beyaz zerafeti simgeler. her şey ile uyum sağlar.
Rengim telefonum gibi lavanta eflatunu
Muzik zevkini hocbiseye deismem
Mor olabilir veya pembe sevdiğim renkler
Hem kıyafet kombinlerinde siyah çok şık duruyor o yüzden siyah benim hayatimda vazgeçilmez bir renkdir
Dünyayla ilisigimi kesmek için lavanta eflatunu kulaklığımın olması yeterli 😁