Zaten sürekli kullandığım ve kalitesinden memnun olduğum ürün. Eskidiği için derhal yenisini almalıyım dedim ve en ucuz fiyat tabii ki de Mediamarkt'taydı.
samsung glaxy buds2 gerçektende çok hafif ve mükemmel ses veriyor. diğer kulaklıklar kulağıma ağırlık vererek ağrı yaparken samsung tek kelimeyle mükemmel.
Lavanta eflatunu ba-yıl-dım resmen harika. Samsung ürünleri zaten muhteşem hiç tereddüt etmeden kullanabilceğim tek marka. Ruh halime göre çok güzel parçalar dinlerim o kulaklıklar sayesinde☺️🙏🏻
Kulaklıkta beyaz rengi tercih ederim çünkü giydiğim her şeyle uyumlu olması benim için önemli, spor yaparken de dans ederken de bu uyumu yansıtıyor olmak gerek. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
süper ama türkiyedeyiz :/
Beyaz olsun bari temizlik
Lavanta eflatunu çok güzelmiş
Renginin hiç önemi yok. Kaliteli ve ses düzeyi yüksek bir kulaklık olsun bana yeter :)
sansungun aktif gürültü özelliğini kesmesi çok iyi. her renkde olmasıda ayrı bi güzel.
Kulağım inanılmaz hafif hissediyorum süper bir şey
Çokk hoş duruyor, kesinlikle tercihim grafit
Her kıyafete uyumlu bir renk olması çok önemli. Çünkü kulaklığı sürekli kullanacağım ve kıyafetimle uyumsuz olursa çok abes durur.
Ben samsung kulaklık alalı 3 ya da 4 ay oldu. Genel olarak üründen memnunum. ses kalitesi olsun mikronu olsun sorunsuz.
Hepside güzel fark etmez Samsung olsun yeter
Zaten sürekli kullandığım ve kalitesinden memnun olduğum ürün. Eskidiği için derhal yenisini almalıyım dedim ve en ucuz fiyat tabii ki de Mediamarkt'taydı.
Samsung kulaklığı daha once kullandım gayet memnudum kulaklıgımı kaybettıgım için tekrar almayı dusunuyorum kesşnlikle tavsiye ederim
kulaklık kalitesine son zamanlarda çok dikkat ediyorum samsung markasına da bu konuda güveniyorum. grafit rengi tercih ederim.
Her rengin ayrı güzelliği var ama en önemlisi aktif gürültü engelleme
Aktif gürültü engelleme bazı ortamlarda çok işe yarıyor.
Eflatun hos , yormayan bir renk …hemde bu sayfanin tonlarindan
Siyah aşığıyım siyah her zaman en iyisi benim için
SAMSUNG açık ara en iyisi bence. ^^
En sevdiğim renk lerden biri
Siyah iyidir ya uyuyor herşeye sırıtmıyor
güzel çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz :D
Lavanta rengi güzel bence
Hafif olması önemli benim için
Lavanta rengii tabikiiii çok hoş duruyooorr 😍
Pembe olabilir benim terchim
Siyah tercih ederim genelde
kesinlikle siyah, beyaz cok kirleniyo
Hepsi ayri guzel ve hos gozukuyor.
renkler cok guzel bayıldım
A siyah renk olan kulaklık
Lavanta rengi çok hoş, bu renk olurdu
Kulaklığımın inanılmaz hafif olmasına ve rengiyle de bu özelliğini hatırlatmasına önem veririm. Tabii ki, tercihim beyaz
Bence yeşil olmalı en sevdiğim renk yeşil çünkü
samsung kulaklığın lavanta rengi mükemmel. ayrıca çok hafif ve kullanışlı. kulağımı hiç ağrıtmıyor.
samsung glaxy buds2 gerçektende çok hafif ve mükemmel ses veriyor. diğer kulaklıklar kulağıma ağırlık vererek ağrı yaparken samsung tek kelimeyle mükemmel.
Renkleri çok güzel ya 😝çok begendim
Müthiş be 😍 renklerde harika
Lavanta eflatunu ba-yıl-dım resmen harika. Samsung ürünleri zaten muhteşem hiç tereddüt etmeden kullanabilceğim tek marka. Ruh halime göre çok güzel parçalar dinlerim o kulaklıklar sayesinde☺️🙏🏻
Güzel demi ya çok süper ya
Bayıldım çok güzel Samsung çok güzel
farketmez ya beyaz severim
Siyah sevdiğim için herşeye gider.
Telefonda olsun televizyonda olsun Samsung tan vazgeçmem
Kulaklıkta tercihim koyu renkler dir.
Beyaz gibi kir göstermez ve göze batmadan kullanılır.
Ses ritim muzik olmassa olmaz. Benim rengim white
Çok naif ve hoş görünüyor
Eflatun olan super bence ben alirdim
Eflatun nefismiş ama çok uyum sağlamaz giydiklerime herhalde, beyaz <3
B cnmmm ben hafif seviyom
siyah herzamn afilli durur bence herşeyde siyah güzel oluyor
Bence siyah içim gibi olmalı
Siyah en iyisi tabi ses performansı çok önemli
Muhteşem ötesi rahat ve kullanisli
KizlarSoruyor'a özel indirim yapılırsa almak isterim :)
Zeytin rengi güzel moruk...,
En sevdiğim renk siyah olmalı
Beyaz olmalı. Hepsi güzel
Kulaklıkta beyaz rengi tercih ederim çünkü giydiğim her şeyle uyumlu olması benim için önemli, spor yaparken de dans ederken de bu uyumu yansıtıyor olmak gerek. :)
Hepsi güzel kullanışlı bunların. Fark etmez benim için.
Çok renkli olmasına gerek yok beyaz olsun yeter