İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı.
Anlarim buyur
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Snepteki resimlerimden veyatta instagramdan falan resimimi vs indiriyorum galeriye 3 saniyelik video olarak geliyor resim o halbuki bunu nasil duzelticem
İnternet & Teknoloji konusunda 300 cevap paylaştı.
konu nedir?
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Snepteki resimlerimden veyatta instagramdan falan resimimi vs indiriyorum galeriye 3 saniyelik video olarak geliyor resim o halbuki videoya donuşuyor kendi kendine bunu nasil duzelticem 🥺
başka bir yöntem dene derim. snap kullanmıyorum ama instagram fotolarını indirmek için google a yazınca çıkan siteleri kullanırım ben genelde.. ve fotograf inince yine fotograf olarak kalır. videoya dönüyorsa o program bişeyler ekliyor demektir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anlarim buyur
Snepteki resimlerimden veyatta instagramdan falan resimimi vs indiriyorum galeriye 3 saniyelik video olarak geliyor resim o halbuki bunu nasil duzelticem
Video olarak gelmezsi mümkün degildir
Telefon ayarlarına bakmak lazım nerede yaşıyorsun
konu nedir?
Snepteki resimlerimden veyatta instagramdan falan resimimi vs indiriyorum galeriye 3 saniyelik video olarak geliyor resim o halbuki videoya donuşuyor kendi kendine bunu nasil duzelticem 🥺
efekt vardır hareketli gif falan onları indir sonra videodan ekran görüntüsü al.. ya da direkt kaynağından ekran görüntüsü al
Hareketli efekt gif yok ama önceden öylede olmuyordu bianda oyle olmaya başladı
Bide bazen videolari izlerken video duruyor dönüyor şarkı arkadan devam ediyor telefon kafayı yemiş
indirmek için bir program kullanıyorsan onda da sorun olabilir ya da virüs.. dikkat et. telefon android mi?
Evet xiomi redmi note 9 kullanıyorum
başka bir yöntem dene derim. snap kullanmıyorum ama instagram fotolarını indirmek için google a yazınca çıkan siteleri kullanırım ben genelde.. ve fotograf inince yine fotograf olarak kalır. videoya dönüyorsa o program bişeyler ekliyor demektir..
Buyur