İnternet & Teknoloji 3 ay Telefoncu olan var mı ya da anlayan? sekerportakalix Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Iphone 8 plus ın üst bölgesinden ekranla kasanın arasında çok küçük milimetrik Bi esneme söz konusu telefona herhangi bir zararı olur mu Telefoncu olan var mı ya da anlayan? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 3 ay Macun açılması var. Yanlışlıkla biryere takılırsa ya da içine bir şey girerse ekranın çöp olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör sekerportakalix 3 ay Teşekkür ederim ama açılma okadar az ki dikkatli bakınca anlaşılıyor Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 19 , eig 96% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 612 görüş paylaştı. Bir zararı olacağını sanmam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 32 , eig 49% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 322 görüş paylaştı. Olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör sekerportakalix 3 ay Teşekkür ederim Yorumla Zindanadasi 3 ay Ricalar Yorumla
Sheldon999 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 3 ay Telefon herhangi sebepten açıldı mı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör sekerportakalix 3 ay Ekranın kasa ya yakın komşuna bastırınca ses çıkıyor ikinci el almıştım ama illaki açılmıştır Yorumla Sheldon999 3 ay Açılınca ekranla kasa arasındaki su geçirmezliğide sağlayan yapışkan sökülüyor o yüzden oynama yapıyor Yorumla sekerportakalix 3 ay Peki bir sıkıntı yaratır mı bu Yorumla sekerportakalix 3 ay İkini el ama yenı aldım sayılır bozulsun istemem Yorumla Sheldon999 3 ay Benimde aynı telefon var batarya değişince senin gibi oldu serviste yapınca o bandı çekiyorlar ama kendim değiştirdiğim için yapamadım tek sorun toza dayanıklılığı gidiyor birde suya Yorumla sekerportakalix 3 ay Anladım çok az bır kısmında ve çok belli olmuyor ama telefoncu yapıştırırımı açmadan tekrar öyle uzerınden acaba Yorumla
Ahmet010320 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eig 100% 3 ay Bir şey olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Ahmet010320 3 ay Sakın su sızdırma toz su zamanla zarar verir koşa zamanla aplle bayiye götür yaptır Yorumla sekerportakalix 3 ay Açılma okadar az ki dikkatli bakınca ancak gözüküyor Yorumla Ahmet010320 3 ay Günaydın Toz ve su temas ederse o kadar açıklıktan bile girer BKtır bence vaktin olunca Yorumla sekerportakalix 3 ay Tamam teşekkür ederim günaydın Yorumla Ahmet010320 3 ay Önemli değil ☺️ ben önlem amaçlı söyledim dikkat et diye Yorumla sekerportakalix 3 ay Teşekkürler tekrardan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Macun açılması var. Yanlışlıkla biryere takılırsa ya da içine bir şey girerse ekranın çöp olur
Teşekkür ederim ama açılma okadar az ki dikkatli bakınca anlaşılıyor
Bir zararı olacağını sanmam.
Olmaz
Teşekkür ederim
Ricalar
Telefon herhangi sebepten açıldı mı
Ekranın kasa ya yakın komşuna bastırınca ses çıkıyor ikinci el almıştım ama illaki açılmıştır
Açılınca ekranla kasa arasındaki su geçirmezliğide sağlayan yapışkan sökülüyor o yüzden oynama yapıyor
Peki bir sıkıntı yaratır mı bu
İkini el ama yenı aldım sayılır bozulsun istemem
Benimde aynı telefon var batarya değişince senin gibi oldu serviste yapınca o bandı çekiyorlar ama kendim değiştirdiğim için yapamadım tek sorun toza dayanıklılığı gidiyor birde suya
Anladım çok az bır kısmında ve çok belli olmuyor ama telefoncu yapıştırırımı açmadan tekrar öyle uzerınden acaba
Bir şey olmaz
Sakın su sızdırma toz su zamanla zarar verir koşa zamanla aplle bayiye götür yaptır
Açılma okadar az ki dikkatli bakınca ancak gözüküyor
Günaydın
Toz ve su temas ederse o kadar açıklıktan bile girer
BKtır bence vaktin olunca
Tamam teşekkür ederim günaydın
Önemli değil ☺️ ben önlem amaçlı söyledim dikkat et diye
Teşekkürler tekrardan