İnternet & Teknoloji Telefoncu varmıııı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar aranızda telefoncu var mı ya da telefoncu tanıdığı olan acillll Güncellemeler+1 yıl acil yardımm Güncellemeler+1 yıl güncel soru Telefoncu varmıııı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Telefon alım satım ve tamir servis sorunun neydi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl arkadaşım kıbrısta tuşlu telefon kullanıyor imei süresi doldu kapandı ben burdan onun telefonuna imei attırabilir miyim Yorumla
deeliiçocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Nedir sorun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl arkadaşım kıbrısta tuşlu telefon kullanıyor imei süresi doldu kapandı ben burdan onun telefonuna imei attırabilir miyim Yorumla deeliiçocukk +1 yıl Hayır attıramazsın telefonuncunun programı var bilgisayarında Yorumla deeliiçocukk +1 yıl Kesinlikle attıramazsın Yorumla deeliiçocukk +1 yıl Ama eğer tuşlu telefonun iki hat koyma yeri varsa 1 deyse 2 ye koysun Yorumla Soran +1 yıl telefoncuya gitsem eski bi telefonun imeisini atamaz mı Yorumla deeliiçocukk +1 yıl Arkadaşının kullandığı telefon telefoncuya gitmesi lazım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var noldu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl arkadaşım kıbrısta tuşlu telefon kullanıyor imei süresi doldu kapandı ben burdan onun telefonuna imei attırabilir miyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telefon alım satım ve tamir servis sorunun neydi
arkadaşım kıbrısta tuşlu telefon kullanıyor imei süresi doldu kapandı ben burdan onun telefonuna imei attırabilir miyim
Nedir sorun
arkadaşım kıbrısta tuşlu telefon kullanıyor imei süresi doldu kapandı ben burdan onun telefonuna imei attırabilir miyim
Hayır attıramazsın telefonuncunun programı var bilgisayarında
Kesinlikle attıramazsın
Ama eğer tuşlu telefonun iki hat koyma yeri varsa 1 deyse 2 ye koysun
telefoncuya gitsem eski bi telefonun imeisini atamaz mı
Arkadaşının kullandığı telefon telefoncuya gitmesi lazım
Var noldu