2 ay kullanmış ve satmaya karar vermiş biri var ve hala telefonun 22 aylık garantisi de devam ediyormuş 2.200 diyor bunun için fikrini alayım demiştim. Muhtemelen sorun yoktur herhalde diye satın almayı düşünüyorum.
Paraya ihtiyacı olduğunu söylüyor. Gidip bir inceleyeyim o zaman tanıdığım bir telefoncuya satılması için bırakmış önerin doğrultusunda hareket edeyim teşekkürler zaman ayırdığın için kardeşim. :)
hocam 4 gb ram tavsiye etmem artık günümüz şartlarında en az 6gb ram olması lazım. araştırmanızı ona göre yapınız. bu modelin 6'lık olanını kullandım ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ön kamerası pop-up lı güzel ve seri telefon. 2. eli şu an ne kadar bilmiyorum ama en az 2.5 dan yukarıdır gibi temizleri. daha önce 1 sene kullandım.
Kullandığın 1 sene içinde sıkıntı çıkarmadı değilmi? Değerli yorumun için teşekkür ediyorum.
yok bir sıkıntı çıkarmadı iyiydi telefon.
2 ay kullanmış ve satmaya karar vermiş biri var ve hala telefonun 22 aylık garantisi de devam ediyormuş 2.200 diyor bunun için fikrini alayım demiştim. Muhtemelen sorun yoktur herhalde diye satın almayı düşünüyorum.
bu fiyata iyi performans alırsın. :)
Yani iyi anlamda mı kötü anlamdamı performans iyi galiba :)
iyi anlamda iyi performans 2.200 ün hakkını bunun kadar xiaomi de verebilen olur mu bilemem bir de 22 ay garantili bence çok iyi tr cihazı en azından
Paraya ihtiyacı olduğunu söylüyor. Gidip bir inceleyeyim o zaman tanıdığım bir telefoncuya satılması için bırakmış önerin doğrultusunda hareket edeyim teşekkürler zaman ayırdığın için kardeşim. :)
rica ederim lakin şunu sormayı unuttum telefon 6gb mi 4gb mi
Hafıza olarak 64gb ram olarak da 4gb güçlü bir telefon gibi duruyor ram 4g olunca.
hocam 4 gb ram tavsiye etmem artık günümüz şartlarında en az 6gb ram olması lazım. araştırmanızı ona göre yapınız. bu modelin 6'lık olanını kullandım ben
En çok da oyunlarda fark ediyor sanırım oyun da oynayan biri değilim ya. Çok fark etmez sanırım :)
Parça sıkıntısı oluyormu peki güncellemelerle kapanma sorunu ya da sensor hatası Çinlilerin ya bu cihaz o bakımdan bir arkadaş öyle söyledi de :)
oyun oynamıyorsan çok büyük gereksinim değil tabi. günlük kullanımda üzmez yeterli olacaktır.
yok hiçbir sıkıntı olmaz. bende xiaominin başka modeli var 4 senedir xiaomi kullanıcısıyım
Tamam. Baya bilgi sahibi oldum. Allah' a emanet ol sağolasın grş kardeşim :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!