İnternet & Teknoloji Xiaomi redmi 9 nasıl bir telefon? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar çok bütçem yok fiyat performans olarak nasıl bu telefon. 1350 tlye garantili kutusunda 0 alacağım değer mi sizce Güncellemeler+1 yıl Telefonu elime aldım arkadaşlar şimdilik çok iyi bakalım ileride ne olacak Xiaomi redmi 9 nasıl bir telefon? Cevapla Telefon Soruları Xiaomi Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
medetli1905 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Değer Yeğenime aldım Tavsiye ederim Süper fiyat 1500 ₺ vereyim 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oyun oynayabiliyor mu pubg gibi oyunlar kasma oluyor mu Yorumla medetli1905 +1 yıl Çok rahat oynarsınOynayıp oynamadığını bilmiyorum ama özelliklerine göre söylüyorum Yorumla
ThePinkLady Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl kullanmakta olduğum telefon gayet iyi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl oyun oynayabiliyor musun kasma oluyor mu Yorumla ThePinkLady +1 yıl pubgm ve wild rift oynuyorum hiç kasma olması Yorumla Soran +1 yıl kaç aydır kullanıyorsun peki Yorumla ThePinkLady +1 yıl haziranda aldım Yorumla Soran +1 yıl iyi iyi beklemiyim o zaman teşekkürler Yorumla
asi_kizz01 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl şu an kullanıyorum MÜKEMMEL bir telefon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sevindim ya Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet o paraya değer cidden çok harika telefon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kasma donma olmuyor demi bi de kamerası iyi mi Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Kamerasi da güzel işlemci hızı da harika donma falan olmuyir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değer
Yeğenime aldım
Tavsiye ederim
Süper fiyat
1500 ₺ vereyim 😁
oyun oynayabiliyor mu pubg gibi oyunlar kasma oluyor mu
Çok rahat oynarsın
Oynayıp oynamadığını bilmiyorum ama özelliklerine göre söylüyorum
kullanmakta olduğum telefon gayet iyi